De Cois was er te snel bij

Het kersverse raadslid Cois Vermeulen (Stadslijst) had nog maar net op de raad van dinsdag de eed afgelegd of hij pakte al uit met een voor hem spraakmakende petitie. De buurtbewoners van McDonalds protesteerden met de petitie tegen het voornemen van de fastfoodketen aan de Ring om tot 3 uur ’s nachts te openen.

Volgens burgemeester Mien Van Olmen (CD&V) kon dit helemaal niet omdat het sluitingsuur normaal 1 uur is. De burgemeester begreep de vraag via de petitie niet omdat ze nog geen officiële vraag van MCDonalds had gekregen. De Cois dus te ijverig!

foto: archief

DELEN
Vorig artikel176 nieuwe coronabesmettingen
Volgend artikelKVC Westerlo – Brugge Nxt
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.