Provinciale voetbalcompetitie hervat 14 februari

De provinciale voetbalcompetitie hervat in het weekend van 14 en 15 februari. Dat zijn de voetbalclubs en de verschillende bonden overeengekomen. Marc Van Craen van Voetbal Vlaanderen bevestigt: “We werken de heenronde gewoon verder af. Er komt geen terugronde. De regeling van stijgers en dalers blijft. De regeling geldt voor de clubs van vierde provinciale tot en met eerste amateurklasse. De trainingen kunnen waarschijnlijk midden januari hervat worden. Een maand voorbereiding hebben de clubs zeker nodig.”

Volgens Van Craen vervallen de licentievoorwaarden voor volgend seizoen. Te veel clubs staat het water aan de lippen.

Dinsdag wordt er vergaderd over de bekermatchen.

De jeugdcompetities hervatten begin februari 2021, ze voetballen in reeksen van 6 ploegen om het aantal verplaatsingen te beperken.