Ingetogen rouwplechtigheid juf Mieke Verlinden

Noorderwijk heeft zaterdagvoormiddag massaal afscheid genomen van juf Mieke Verlinden. Er waren in de aula van begrafenissen Van Hove in Westerlo maar 15 familieleden en vrienden toegelaten. De plechtigheid werd wel gestreamd en honderden Noorderwijkenaren hebben ze mee beleefd. Er waren in de plechtigheid getuigenissen van zus Lut en echtgenoot Michel.

Het onderzoek naar de vermoorde juf Mieke die vorige week dinsdag in haar woning vermoord werd, is nog volop bezig. Heel wat sporen worden onderzocht.

DELEN
Vorig artikelDag van de Wetenschap
Volgend artikel158 en 174 nieuwe coronabesmettingen
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.