Liam zet eerste stap naar modellencarrière

Liam Vlassenbroeck uit Morkhoven werkt met veel toewijding en enthousiasme als logistiek assistent in WZC Vogelzang in Herentals. “In deze tijden vergt dit werk extra aandacht en energie, vooral op mentaal vlak”, verzekert hij. Maar de ultieme droom van Liam is een carrière in de modellenwereld. Daarvoor zette hij de eerste stap door zich te plaatsen voor de finale van Miss & Mister International Models (MMIM). Dit is een nationale verkiezing voor zowel mannelijke als vrouwelijke modellen. De winnaars vertegenwoordigen België in het buitenland tijdens de grootste internationale verkiezingen. De organisatie werkt bovendien samen met verschillende modellenbureaus in binnen- en buitenland. Al de finalisten worden klaargestoomd voor de modellen- en mediawereld.

“Ik hoop op een top 10-plaats in MMIM”, zegt Liam. “Het zou een mooie stap zijn om uit te groeien tot fashion model. “We worden er nu al op voorbereid. Normaal kregen we elke zondag training maar corona verstoorde uiteraard het schema. Ondertussen houd ik mijn lichaam wel in conditie. Dat is voor mij geen echte opdracht want sportief ben ik altijd geweest. Van mijn 6de tot mijn 17de deed ik competitief aan atletiek bij AC Herentals.” Liam weet ook hoe het is om aan de andere kant van de lens te staan. “Ik fotografeer zelf ook graag. Dat is een van m’n voornaamste hobby’s.” De finale van MMIM heeft plaats op 19 februari. Stemmen op Liam kan door ’29’ te sms’en naar 6607.

DELEN
Vorig artikelVrouw ontsnapt maar nipt aan aanranders
Volgend artikelRoger Dierckx (70) overleden
Bart is al zo’n 30 jaar redacteur en copywriter. U kent hem wellicht van zijn wekelijkse column in Deze Week, waarin hij op een persoonlijke en afwisselend filosofische en ludieke manier zijn licht laat schijnen over het wel en wee in de Kempen.