Infomarktje fietsostrade druk bijgewoond

De infomarkt over de fietsostrade Herentals-Balen en Herentals-Turnhout werd dinsdagavond druk bijgewoond. Aan de hand van plannen konden de geïnteresseerde Herentalsenaren zich een idee vormen van de aanleg ervan en het gevolgde traject.

Toch blijven een aantal buurtbewoners en mensen die het traject nauwkeurig volgden met vragen zitten. Zo is er onzekerheid bij de huurders van de volkstuintjes achter het ziekenhuis. De weg naar de volkstuintjes is een deel van het traject van de fietsostrade en zal heraangelegd worden. Dat gebeurt mogelijk nog in het najaar en/of voorjaar. Er wordt ook gewerkt langs de Olympiadelaan naar de Poederleeseweg toe.

foto’s: Marcel Nelis/KempenNieuws.be

DELEN
Vorig artikelFusie voor KFC Lille en VC Poederlee: KVC Lille United
Volgend artikelGemeente maakt plaats op kerkhof
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.