De Lilse Bergen pakt uit met Theater, Koers en Kerstmis aan het Water

Op de Lilse Bergen zitten de nieuwe uitbaters van de horeca niet stil. Ze pakken vanaf donderdag 24 september uit met Feest aan het Water. Daaronder vallen theater, koers, kerstsfeer, …

Op donderdag 24/9, vrijdag 25/9 en zaterdag 26/9 kan je naar Theater op het Water. Marleen Merckx en Anne-Mieke Ruyten brengen het stuk Tussen Zussen. Er zijn nog kaarten beschikbaar. Er kunnen 100 toeschouwers per voorstelling binnen. Zondag 27/9 kan je op groot scherm het WK wielrennen in Imola volgen. Op de Lilse Bergen hopen ze natuurlijk dat Wout van Aert wint. Ook de klassiekers Luik-Bastenaken-Luik, Ronde Van Vlaanderen en Parijs-Roubaix komen op groot scherm.

Er komt nog een tentoonstelling en in december zijn er kerstwandelingen en is er kerstcafé. De Lilse Bergen worden dan ondergedompeld in kerstsfeer.

foto’s: De Lilse Bergen