TWERK doet je Zoete Groeten zenden

  

Chocolade met een persoonlijke boodschap versturen via nieuwe webshop TWERK doet je Zoete Groeten zenden

In deze rare tijden kan een klein gebaar veel betekenen. Een eenvoudig kaartje naar wie je mist zegt vaak heel veel. Maar misschien mag het wat meer zijn? TWERK ontwikkelde www.zoetegroeten.be: via deze site kan je een heerlijk FairTrade chocoladetablet opsturen naar wie je maar wil. Bovendien kan je een bijhorend kaartje personaliseren met je eigen groetjes, tekst, of zelfs een afbeelding. Jij bestelt en geeft alles in in onze editor, en wij zorgen voor de verzending.

“TWERK is een maatwerkbedrijf voor mensen met een autismespectrumstoornis (ASS),” zegt coördinator Bart Michiels. “We maken en verpakken FairTrade chocolade. In deze coronatijden wilden we iets speciaals doen, en daarom ontwierpen we deze eenvoudige webshop. Wie www.zoetegroeten.be bezoekt, kan daar zelf een groetenkaartje opmaken in een eenvoudige editor.

Die groeten drukken we dan af en verzenden we samen met een chocoladetablet naar wie je maar wil in België. Misschien is het een leuk idee om de meesters en juffen te bedanken aan het einde van het schooljaar?” Door je tablet en kaartje te versturen maak je dus niet alleen je bestemmeling blij, maar steun je ook een uniek tewerkstellingsinitiatief voor mensen met autisme. Van harte aanbevolen dus! 

DELEN
Vorig artikelVrachtwagen in schaar blokkeerde E313
Volgend artikelCarl Ruiz Zafon overleden
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.