Volgende week vrijdag opnieuw van Herenthout naar Nijlen

De werken voor de aanleg van vrijliggende fietspaden langs de Herenthoutsesteenweg zijn afgerond. Nu moeten er nog een paar dingen gebeuren qua afwerking zoals bv het inzaaien van bermen, het doen van aanplantingen en natuurlijk ook het plaatsen van de nodige verkeersborden en signalisatie.

Hieraan wordt de komende dagen volop gewerkt, zodat er vanaf vrijdag 5 juni ’s avonds terug verkeer mogelijk is van en naar Herenthout.

Begin volgend jaar komt er ook trajectcontrole. Hiervoor worden de voorbereidende stappen inmiddels gezet. Dit zal samen met gemeente Herenthout gebeuren.

DELEN
Vorig artikelSkatepark volzet? Terug naar huis…
Volgend artikelHerselt wordt 25e DIFTAR-gemeente
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.