Uitverkoop Goris Kleding is buitenkans

Goris Kleding in de gekende Zandstraat van Herentals is recent failliet verklaard. De herenspeciaalzaak is al ruim 90 jaar een vaste waarde in en ver buiten Herentals voor wat betreft herenkleding, accessoires en maatwerk. Het was daarmee ook de oudste winkel van de stad.

Helaas is er een einde gekomen aan dit tijdperk, en zal de volledige voorraad kleding en accessoires omwille van het faillissement uitverkocht worden aan -50% korting op de winkelprijzen. De reden van het faillissement is een combinatie van een moeilijke privésituatie enerzijds en de toenemende concurrentie van de online kledingverkoop anderzijds. De firma JORISCO organiseert in opdracht van curator Meester Benny Backx een totale uitverkoop tijdens het weekend van 14 & 15/12, telkens tussen 10u en 16u.

Meer dan 7000 stuks (recente) kleding en accessoires van merken als AMBIORIX, MC GREGOR, MC ALSON, RIVER WOODS, STENSTRÖMS, ADIDAS, enz. moeten de deur uit. Voor de consument een buitenkans om aan uitzonderlijke prijzen kwalitatieve herenkleding te kopen als kerst- of eindejaarscadeau.

foto: Goris Kleding, veilinghuis Jorisco