Noordstar-Linda: de sympathiekste derby van het jaar

In derde provinciale C staat met Noordstar-Linda Olen de ongetwijfeld sympathiekste voetbalderby van het Neteland op het programma. Beide clubs maken er telkens een feest van, niet alleen voor sponsors en bestuursleden, maar ook voor de supporters.

Noordstar verwelkomt zondag voor de wedstrijd in hun kantine liefst 143 ‘eters’ in het gelegenheidsrestaurant. Ook dat is top.

Over het sportieve gedeelte: Beide clubs missen een aantal geblesseerden.

Noordstar-Linda Olen, zondagnamiddag 14.30u.

foto: archief

DELEN
Vorig artikelJaarconcert Music Band Avanti
Volgend artikelHYC – Den Haag for Winnie
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.