Iron Maiden eerste headliner Graspop 2020

In 2020 viert het metalfestival Graspop zijn 25e editie. Het festival zal daarom 4 dagen duren en wordt dus een XL-editie. Het festival wordt georganiseerd van 18 t.e.m. 21/6 in Dessel. De organisatoren maakten vandaag donderdag de eerste headliner bekend. Op donderdag 18 juni zakt Iron Maiden af met haar Legacy Of The Best Tour.

Tickets zijn te koop vanaf 15/11. De volgende dagen worden nog meer namen bekend gemaakt.

Alle info vind je op www.graspop.be.

DELEN
Vorig artikelBrouwerij Leysen lanceert gin en eau de bière
Volgend artikelInbraak woning
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.