Herentals stapt in project Luierbox

Het Huis van het Kind Middenkempen start op 1 oktober in Herentals met het project Luierbox. Kosten van luiers zijn een flinke hap uit het budget van jonge ouders, zeker bij gezinnen die het financieel moeilijk hebben.

Is uw baby of peuter een bepaalde maat van luier ontgroeid en weet u niet wat u met de overschot moet doen? Breng de luiers naar de Luierbox. Vanaf 1 oktober vind je de luierbox in de bibliotheek in de Gildenlaan, het administratief centrum aan de Augustijenlaan, de Campus Spiegelfabriek aan de Lierseweg, het sportcomplex Vossenberg aan de Vossenberg en het Hummeltjeshof aan de Augustijnenlaan.

De verantwoordelijken van het Huis van het Kind verdelen de luiers in pakketjes per maat. Vanaf januari worden ze verdeeld aan de meest kwetsbare gezinnen.

Wie vragen heeft over het project kan terecht bij de coördinator An Van Mechelen (huisvanhetkind@isom.be).