Domino’s Pizza nu ook in Brasschaat

De bekende pizzaketen Domino’s Pizza, opent op zaterdag 8 juni de deuren van een nieuwe winkel in Brasschaat. Dit is de 79e vestiging van de keten in België. Domino’s Pizza is gevestigd aan de Bredabaan 242. Alle pizza’s zijn gemaakt van vers deeg en verse ingrediënten. Om de opening feestelijk te vieren, is er op vrijdag 7 juni een VIP-opening voor genodigden en pers om 18.00 uur.

Van pizzabakker tot multi-franchisenemer
De franchisenemers van de nieuwe vestiging zijn de broers Burak en Halit. Beiden begonnen drie jaar geleden bij Domino’s als pizzabakker. Domino’s Pizza Brasschaat is hun derde vestiging. Een vierde winkel staat gepland in januari 2020. Halit vertelt: “Vanaf het moment dat we bij Domino’s gingen werken, wisten we dat we onze eigen winkels wilden runnen. Domino’s heeft een eigen ‘Academy’ via dewelke je door kunt groeien van pizzabakker tot ondernemer. Natuurlijk komt het niet vanzelf maar door hard te werken en passie te hebben voor wat je doet, is alles mogelijk. Dat is het mooie van Domino’s. We zoeken zelf ook nog mensen en we willen hen dezelfde kansen bieden als wij zelf hebben gekregen.”

Lokaal betrokken
Naast het creëren van werkgelegenheid, vinden de ondernemers lokale betrokkenheid enorm belangrijk. Burak vervolgt: “We willen lekkere pizza’s bakken voor de mensen in Brasschaat, maar ook lokaal betrokken zijn bij de gemeenschap. Bijvoorbeeld door de jeugd te steunen bij lokale (sport)initiatieven.”

Om de bewoners in Brasschaat kennis te laten maken met de verse pizza’s houdt de vestiging van dinsdag 11 juni t/m 16 juni een openingsactie. Bij bestelling van eender welke pizza, krijg je voor slechts 2 euro een tweede (Regular) pizza. De actie is alleen geldig bij afhalen. De winkel is iedere dag geopend van 11.00 tot 22:00 uur, op vrijdag en zaterdag zelfs tot 22:30 uur. Bestellen kan via www.dominos.be, via de app of telefonisch op het nummer 03 808 59 00.

Over Domino’s
Domino’s Pizza heeft wereldwijd ruim 16.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1993 gevestigd in België en heeft hier inmiddels een kleine 80 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks in de Benelux zo’n 20 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen. Domino’s Pizza België maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw Zeeland, Monaco, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Nederland en Denemarken. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.be