Genieten van ‘Pauze in het Park’

Huis van het Kind Herenthout organiseerde, als afsluiter van de ‘week van de opvoeding’, de jaarlijkse ‘Pauze in het Park’ in het gemeentelijk park, met veel speelplezier en optredens. Kinderen, ouders en grootouders genoten van een gezellige namiddag onder een heerlijk lentezonnetje. Huis van het Kind, dat eind juni verhuist naar Kloosterstraat 27, is er voor iedereen die iets te maken heeft met opvoeding: ouders, grootouders, andere gezinsleden, hulp- en zorgverleners…

DELEN
Vorig artikelJos Vleugels overleden
Volgend artikelLierse Kempenzonen blijft in eerste amateurklasse
Bart is al zo’n 30 jaar redacteur en copywriter. U kent hem wellicht van zijn wekelijkse column in Deze Week, waarin hij op een persoonlijke en afwisselend filosofische en ludieke manier zijn licht laat schijnen over het wel en wee in de Kempen.