Drama voor uitbaters Koek en Ei Burgers

Drama voor het Geelse gezin Claus, de uitbaters van de horecazaak Koek en Ei Burgers in Geel De moeder van het gezin zakte tijdens een welverdiende vakantie in Spanje in elkaar en werd met spoed opgenomen in het ziekenhuis. De aanwezigheid van de echtgenoot en de dochter bij de moeder is nu noodzakelijk.

De persberichten dat de uitbaters van Koek en Ei Burgers met de noorderzon waren verdwenen kwam dan ook erg hard aan bij de familie. Dochter Marilyn Claus: “Ons hoofd staat echt niet naar de uitbating en we vonden het beter de zaak niet verder te zetten. We hebben alles gedaan wat moest om de stopzetting vlot te laten verlopen. De zaak is stopgezet zonder schulden. We komen zeker nog naar Geel terug maar nu staat de gezondheid van moeder voorop.”

foto: centrum Geel

DELEN
Vorig artikelRudy Vranckx met Vriend of Vijand
Volgend artikelChalet uitgebrand aan Vorsel in Kasterlee
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.