Lijst Vlaams Belang in Herentals, Geel, Grobbendonk, Lille, Mol en Westerlo

De partij Vlaams Belang heeft op een meeting meegedeeld dat ze in 27 gemeenten in de Kempen met een kandidatenlijst opkomt. Bij die gemeenten zitten Arendonk, Balen, Beerse, Geel, Grobbendonk, Herentals, Laakdal, Lille, Meerhout, Mol, Oud-Turnhout, Turnhout en Westerlo.

Erik De Quick trekt in de Kempen de lijst van de provincie. Valerie Van Gorp uit Dessel staat 2, Jan Van Dijck uit Beerse is 3.

DELEN
Vorig artikelHeerlijke picknick is start Olen Zomert
Volgend artikelTwee gewonden bij botsing in Lichtaart
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.