Met Vier in Bed strijkt neer in nieuwe Bed & Breakfast Morkhoven

Kandidaten in de eerste aflevering van seizoen negen van Met Vier in Bed zijn vanaf maandag te zien op VTM. Maandag wordt de B&B Molmento uit Mol voorgesteld. In de nieuwe serie komt ook Art. 14, de nieuwe Bed & Breakfast van Linda en Marc van de Saffraanboerderij in Morkhoven in beeld. Marc en Linda openen zondag officieel hun B&B Art.14. Marc en Linda renoveerden 2 kamers en het oude bakhuisje op de boerderij. Verder werken ze nog aan het project ‘bed on wheels’ van Toerisme Kempen.

De opening van de B&B Ärt.14 is volgende zondag. De interesse voor het initiatief is groot. Om alles in goede banen te leiden is de openingsnamiddag enkel op uitnodiging en bedoeld als privé-event.

Alle info over reservaties vind je op www.art14.be