Copa Cabaña steunt Unco-Jerry

Namens het Copa Cabaña-team overhandigde Valérie Vermeulen een cheque van 1.500 euro aan dierenasiel Unco-Jerry in Westerlo. Het ging om de opbrengst van de zomerparty Copa Cabaña, de skihut en een kraampje op de Herentalse kerstmarkt. “De steun is heel welkom want we hebben een zwaar jaar achter de rug”, verzekert Harry Theunissen van Unco Jerry. “We plaatsten 620 katten en 102 honden. Met 120.000 euro aan dierenartskosten boekten we een record. Veel operaties joegen de kosten de hoogte in. En straks, vanaf maart, zijn de kittens er weer.” (Foto Maria De la Cruz)

DELEN
Vorig artikelEven een broodje halen bij de bakker
Volgend artikelOpen Vld pakt uit met winkelactie
Bart is al zo’n 30 jaar redacteur en copywriter. U kent hem wellicht van zijn wekelijkse column in Deze Week, waarin hij op een persoonlijke en afwisselend filosofische en ludieke manier zijn licht laat schijnen over het wel en wee in de Kempen.