CAW Kempen veilt bril Philippe Geubels

    Philippe Geubels veilt zijn bril tijdens de Warmste Week ten voordele van CAW De Kempen

    CAW De Kempen is één van de meer dan duizend goede doelen waarvoor mensen tijdens de Warme Week geld kunnen inzamelen. Vorig jaar veilden we een gesigneerd wielertruitje van Tom Boonen, dat meer dan €700 euro opbracht. We hopen dit jaar minstens even goed te doen. We strikten Philippe Geubels, die met veel plezier zijn alom bekende bril te koop stelt. Via de zoekterm ‘bril Philippe Geubels’ kom je op de website van 2dehands.be op de pagina waar je mee kan bieden. De veiling loopt af op zondag 24 december 2017 om 19.00u. Philippe Geubels maakte een filmpje om de veiling extra kracht bij te zetten.

    De opbrengst van de veiling gebruiken we om kinderen en jongeren te helpen participeren in de samenleving. 1 op de 10 kinderen in België wordt immers geboren in armoede en 1 op 3 daklozen is minderjarig. CAW De Kempen bereikt een groot aantal van deze kwetsbare doelgroep. We vinden dat kinderen in armoede, zonder thuis of met allerhande psychische problemen te weinig kansen krijgen om volwaardig deel te nemen aan onze maatschappij. Ravotten in de jeugdbeweging, deel uitmaken van de toffe bende in de sportclub of op bezoek gaan in een pretpark zit er voor hen niet in. We hopen van harte dat de veiling ons genoeg middelen geeft om deze kinderen en jongeren een mooie tijd te bezorgen.

    Biedt u ook mee?