18.9 C
Herentals
donderdag 18 juli 2019

Zdenek Stybar eerste grote naam Herentals Fietst

Eerste namen voor na-Tourcriterium Herentals In de Tour is het qua namen voor het Boretti na-Tourcriterium nog windstil. Er lopen tal van gesprekken, maar voorlopig is er nog niets concreet. Intussen zijn buiten de Tour om de eerste contracten toch al ondertekend. Daarbij één grote naam en drie heel fijne renners uit de onmiddellijke omgeving.

Wout van Aert topkandidaat dj voor Herentals Fietst

De prestaties van Wout van Aert in de eerste 10 dagen van de Ronde van Frankrijk zijn iets wat ook de organisatoren van Herentals Fietst met stip in hun boekje hebben genoteerd. Als het aan hen lag werd Van Aert nu al vastgelegd voor deelname. Maar ze beseffen in Herentals dat de contracten en namen voor het...

KV Mechelen mag Europa in als BAS zegen geeft

KV Mechelen mag van de Uefa in september de poulefase van de Europa League in. Enkel het BAS kan daarvoor nog voor de nodige hinder zorgen. Het BAS moet van de Uefa nog een definitieve uitspraak in het dossier van de matchfixing doen.

Magali Kempen verliest in kwartfinale Getxo

Magali Kempen verloor in het Spaanse Getxo in de kwartfinale van de Eyptische Sandra Samir met 5-7, 7-5 en 2-6. Deze week speelt ze op een 25.000 dollartornooi in het Portugese Palmela.

KVC Westerlo wint met 5-1 van FC Eindhoven

KVC Westerlo heeft zijn oefenwedstrijd tegen FC Eindhoven met 5-1 gewonnen. Guillaume De Schrijver scoorde driemaal voor de Kemphanen.

Wout Vervoort in Franse vierdaagse

Wout Vervoort uit Noorderwijk won zaterdag de juniorskoers in Orroir-Mont-De-L'Enclus. Donderdag start hij in een vierdaagse koers in Frankrijk. Vervoort is tweedejaarsjunior. Volgende week rijdt hij een klimwedstrijd in Herbeumont.

KV Mechelen blijft in eerste klasse na uitspraak BAS

Het Belgisch Arbitragehof voor de Sport heeft woensdagmiddag een uitspraak gedaan in het dossier van Match Fixing. KV Mechelen en Beveren-Waas blijven in eerste klasse. Het is feest bij KV Mechelen en Beveren-Waas. Treurnis bij Beerschot/Wilrijk en Lokeren die blijven in 1B. De gevolgen voor de voetbalkalender worden later bekend gemaakt.

Vetokele scoort tweemaal voor KVC Westerlo

Spits Vetokele scoorde in een oefenmatch tijdens het Turkse oefenkamp van KVC Westerlo. Hij maakte beide goals in de met 2-0 gewonnen match tegen Vroskla Potova, de nr. 7 uit de Oekraïense eersteklasse.  De abonnementenverkoop voor het nieuwe seizoen is volop bezig.

Victor Verschaeve wint 2e editie GP Rik Van Looy

Victor Verschaeve van Lotto-Soudal U23 heeft in een spurt met drie de 2e editie van de GP Rik Van Looy gewonnen. Hij haalde het voor Teugels (Cibel-Cebon) en zijn ploegmaat Thomas Vereecken.  Na de wedstrijd werd het publiek verwend met een gratis concert van Belle Perez.  Rik Van Looy gaf onder grote belangstelling in Grobbendonk het startsein...

Elise Mertens naar kwartfinale Wimbledon

Elise Mertens heeft zich op het tennistornooi van Wimbledon geplaatst voor de kwartfinale. Mertens versloeg de Chinese Wang Qiang met 6-2, 6-7 en  6-4.

VOLG ONS

1,805FansLike
104VolgersVolg
38VolgersVolg
3AbonneesAbonneer

RECENT NIEUWS