18.9 C
Herentals
donderdag 18 juli 2019
Home Gemeente Westerlo

Westerlo

Nieuws uit Westerlo, Oevel, Tongerlo, Zoerle-Parwijs, Voortkapel,...

KSK Heist woensdagavond tegen KVC Westerlo

KSK Heist en KVC Westerlo spelen woensdagavond een interessante oefenmatch. KSK Heist werkt sinds dit seizoen nauwer samen met KVC Westerlo. Van KVC Westerlo konden Yannick Verbist, Cédric Mateo en Osah Bernardinho overgenomen/gehuurd worden. De oefenmatch start om 19.30u.

KVC Westerlo versterkt zich met rechtsachter Christoffer Remmer

KVC Westerlo heeft zich versterkt met de 26-jarige rechterflankverdediger Christoffer Remmer. De Deen tekende een contract voor drie seizoenen. Hij komt over van de Noorse eersteklasser FK Molde. Woensdag oefent KVC Westerlo tegen SK Heist. Aanvang: 19.30u. foto: Christoffer Remmer - foto KVC Westerlo,

Internationaal folklorefestival

In het weekend van 10 tot 13 augustus organiseert de vzw Die Spelewei op het voorplein van het gemeentehuis in Westerlo het Internationaal Folklorefestival.

KVC Westerlo wint met 5-1 van FC Eindhoven

KVC Westerlo heeft zijn oefenwedstrijd tegen FC Eindhoven met 5-1 gewonnen. Guillaume De Schrijver scoorde driemaal voor de Kemphanen.

Firma Geysen gaat zelf technici opleiden

Het familiebedrijd Geysen uit Westerlo bouwt zelf een centrum om de nodige technici voor het bedrijf op te leiden. Het bedrijf specialiseert zich in dienstverlening met technici die machines in andere bedrijven herstellen en onderhouden. Het bedrijf heeft naast de afdeling in Westerlo ook nog vestigingen in Sint-Niklaas, Hasselt, Torhout en Haasrode. Het bedrijf heeft 75 vacatures...

KVC Westerlo oefent tegen FC Eindhoven

KVC Westerlo is terug uit stage in Bolu en oefent zaterdagavond in 't Kuipje in Westerlo tegen FC Eindhoven. Aanvang: 19.30u.

Stoutmoedige diefstal Mio Caro Westerlo

Een jonge dief van circa 7 à 8 jaar oud heeft een partij kleding gestolen bij Mio Caro aan Zandberg in Westerlo. Terwijl de moeder de gerante bezig hield kon de jonge knaap met kleding  naar buiten lopen. Twee stuks werden nog gerecupereerd. De knaap stapte in een auto met Britse nummerplaten.

KVC Westerlo wint ook 2e oefenmatch met 2-0

KVC Westerlo heeft ook de 2e oefenmatch op het Turks oefenkamp in Bolu met 2-0 gewonnen. Tegen Boluspor scoorden Brüls en Abrahams de goals. De nieuwkomers Kone, Keita en Gül maakten bij de Kemphanen hun debuut.

Vetokele scoort tweemaal voor KVC Westerlo

Spits Vetokele scoorde in een oefenmatch tijdens het Turkse oefenkamp van KVC Westerlo. Hij maakte beide goals in de met 2-0 gewonnen match tegen Vroskla Potova, de nr. 7 uit de Oekraïense eersteklasse.  De abonnementenverkoop voor het nieuwe seizoen is volop bezig.

Bestelwagen tegen boom

ambulance, ziekenwagen (112)
Een 23-jarige man uit Westerlo is zaterdagnacht met zijn bestelwagen tegen een boom gereden op de Blankenbergse Steenweg in Zuienkerke. De man werd gewond naar het ziekenhuis gebracht. De bestelwagen brandde uit.

VOLG ONS

1,805FansLike
104VolgersVolg
38VolgersVolg
3AbonneesAbonneer

RECENT NIEUWS