-5.7 C
Herentals
maandag 21 januari 2019
Home Gemeente Westerlo

Westerlo

Nieuws uit Westerlo, Oevel, Tongerlo, Zoerle-Parwijs, Voortkapel,...

DAF gaat assemblagelijnen in fabriek Oevel moderniseren

DAF gaat verder investeren in de fabriek in Oevel. De assemblagelijnen worden er gemoderniseerd. Eerder werd er door DAF al 100 miljoen euro geïnvesteerd in een nieuw lakstraat in de Oevelse fabriek.

Gemeentebestuur Westerlo heeft interesse in gebouwen dancing Reflex

Het gemeentebestuur van Westerlo heeft interesse in de gebouwen van dancing Reflex. Na een opknapbeurt wordt gekeken of het gebouw aan als een soort gemeenschapscentrum aan de jeugd en andere verenigingen kan gegeven worden. Ook de grote parking naast het gebouw biedt heel wat voordelen. De financiële haalbaarheid van gans het project wordt onderzocht. De vraagprijs is 470.000 euro.

Westerlo zet verdienstelijke marktkramers in de bloemen

Al sinds 2007 worden de marktkramers gevierd die 10, 15, 20, 25 jaar, … of langer een vaste standplaats met een abonnement innemen op de Westelse markt. Vanmorgen om 8 uur werden op de markt van Westerlo 9 jubilarissen in de bloemetjes gezet met een oorkonde en een gepast cadeautje. K-tex Keersmaekers MOL dameskleding 2009 10 jaar tin ...

Minitheatra@cinema

Minitheatra – Theatershow @ De Cinema Toneelvereniging Minitheatra uit Tongerlo brengt het totaalspektakel @ De Cinema. Tijdens een show met toneel maar ook met zang, dans, muziek en special acts, word je getrakteerd op verschillende komische en herkenbare situaties. In ware Hollywoodstijl brengen ze gekende filmklassiekers in een ... “nieuw” jasje. Wanneer? zaterdag 16 februari 2019 om 19u30 zondag 17...

KVC Westerlo verliest in Lommel met 2-1

KVC Westerlo kwam 2-0 achter maar Van Eenoo kon in het begin van de 2e helft de tegentreffer scoren. In het begin van de wedstrijd werd het team van Bob Peeters een terechte strafschop onthouden. Eindstand: 2-1.

Dieven stelen collectie handtassen in Westerlo

dieven, inbraak
In de nacht van woensdag op donderdag hebben dieven tussen 60 à 70 handtassen geroofd uit de exclusieve winkel van Mieke Dierckx in de Polderstraat in Westerlo. Zaterdag hoopt ze opnieuw te openen.

Geen winterstage voor KVC Westerlo

KVC Westerlo bereidt zijn uitwedstrijd van vrijdagavond in Lommel in Westerlo voor. Er werd geen winterstage in Turkije ingericht. KVC Westerlo staat met wedstrijden tegen Lommel Utd, Beerschot/Wilrijk en Union voor een lastig drieluik.

Gemeentebestuur Westerlo zet trouwe marktkramers in de bloemen

Al sinds 2007 worden elk jaar in januari de jubilarissen op de markt van Westerlo in de “bloemetjes” gezet. De marktkramers die in 2019 precies 10, 15, 20, 25 jaar, … of langer een vaste standplaats met een abonnement innemen op de Westelse markt worden gevierd. Om de goede samenwerking te onderhouden en te benadrukken tussen de...

Leden schepencollege en gemeenteraad leggen eed af in Westerlo

Woensdagavond is in Westerlo de nieuwe gemeenteraad en het schepencollege officieel geïnstalleerd. De leden legden de eed af. Op de foto de leden van het schepencollege met v.l.n.r. Clyde Tai-Pin, Tinne Wuyts, Paul Helsen, Kelly Verboven, Filip Verrezen, Kristof Welters en burgemeester Guy Van Hirtum.

Leerlingen SILA verkopen voor 5.000 euro wafels Warmste Week

Warmste Kerstmarkt van SILA Westerlo brengt 5.000 euro voor Music For Life Music For Life werd ook in de Vrije Sint-Lambertusscholen Westerlo en omgeving niet genegeerd. In de Middenschool Westerlo gingen de leerlingen van het tweede jaar de uitdaging aan om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de actie van Studio Brussel. Om dit doel te bereiken organiseerden de...

VOLG ONS

1,624FansLike
104VolgersVolg
38VolgersVolg
3AbonneesAbonneer

RECENT NIEUWS