15.3 C
Herentals
maandag 16 september 2019
Home Gemeente Westerlo

Westerlo

Nieuws uit Westerlo, Oevel, Tongerlo, Zoerle-Parwijs, Voortkapel,...

KVC Westerlo speelt 1-1 tegen en in Lokeren

KVC Westerlo kwam bij Lokeren op 0-1 via Abrahams. Biset bracht nog voor de rust met een own goal de bordjes op 1-1. Lokeren kreeg in de tweede helft de betere kansen.

Dieven stelen opnieuw werkmachines

Woensdagnacht hebben dieven opnieuw ingebroken bij Bouwmaterialen Hermans-Vermeulen aan de Langstraat in Tongerlo. Ze geraakten binnen via het dak en stalen een twintigtal elektrische werkmachines van het merk DeWalt. De daders zijn te zien op beelden van de bewakingscamera's. Waarschijnlijk gaat het om dezelfde daders die eerder deze week een eerste keer inbraken.

KVC Westerlo speelt vrijdagavond in Lokeren

KVC Westerlo speelt vrijdagavond al in Lokeren. KVC Westerlo is leider in 1B, Lokeren staat laatste. Coach Bob Peeters mist enkel de geblesseerde Vetokele. foto: KVC Westerlo

Betrapte inbreker toch spoorloos

Een buurtbewoonster van Bergveld in Westerlo kon maandagochtend een inbreker op heterdaad betrappen. Het BIN werd gealarmeerd en de politie kwam ter plaatse. Ze konden de dief niet terugvinden.

KVC Westerlo wint tegen Beerschot met 2-0 en blijft leider

KVC Westerlo won de topper tegen Beerschot met 2-0. Brüls bracht KVC Westerlo op voorsprong op strafschop. In de 2e helft scoorde Petrov de 2-0 op aangeven van Abrahams. Westerlo blijft leider in 1B.

KVC Westerlo met verschillende acties tegen Beerschot

KVC Westerlo maakt zaterdagnamiddag van de topper tegen Beerschot één groot voetbalfeest. Er zijn verschillende acties naar de supporters toe gepland. Zo krijgen kinderen bij het betreden van het stadion kindergrime. Tijdens de wedstrijd wordt in de tribunes popcorn verkocht. Na de match zullen de speler nog ballen in de tribune trappen. Bij...

Inbrekers op de vlucht na alarm

In de nacht van donderdag op vrijdag hebben inbrekers geprobeerd in te breken in een doe-het-zelf-zaak aan de Langstraat in Tongerlo. Ze geraakten binnen via een gat in het dak. Toen het alarm afging sloegen ze op de vlucht. Of ze buit maakten is niet gekend.

Eerste verlies voor KVC Westerlo

KVC Westerlo weet opnieuw wat verliezen is. In 1B verloren de Kemphanen met 1-0 in Virton. KVC Westerlo verzuimt zo alleen leider te worden. Het blijft in 1B wel aan de leiding en heeft net als OHL en Union 9 punten. Beerschot heeft 7 punten. Zaterdag 7 september is KVC Westerlo-Beerschot een onvervalste topper.

KVC Westerlo kan alleen leider worden

Na het verlies van Union op Beerschot kan KVC Westerlo in Virton alleen leider worden. Bob Peeters kan op een volledig fitte kern beroep doen. Bij winst mag KVC Westerlo volgende week zaterdag 7 september een vol huis verwachten tegen Beerschot.

Vierde inbraak bij Vansant in Oevel

Inbrekers hebben al voor de vierde keer in enkele weken tijd ingebroken bij het sanitair bedrijf Vansant in Oevel. De dieven drongen binnen in het magazijn en stalen sanitair materiaal. Ze hadden de toegangsdeur geforceerd.

VOLG ONS

1,843FansLike
104VolgersVolg
42VolgersVolg
3AbonneesAbonneer
- Advertentie -
Wolfstee, provence in de Kempen

RECENT NIEUWS