4.4 C
Herentals
donderdag 2 april 2020
Home Gemeente Westerlo

Westerlo

Nieuws uit Westerlo, Oevel, Tongerlo, Zoerle-Parwijs, Voortkapel,...

Sasha & Davy zingen live op sociale media

Sinds het uitbreken van de coronacrisis zit ook het muzikale duo Sasha & Davy thuis in Zoerle-Parwijs (Westerlo). Voor Davy Gilles komt daarbij nog dat ook de optredens met de Romeo's al minstens tot eind april geannuleerd zijn. Beiden kozen er voor om het contact met de fans via sociale media te houden met thema-optredens die door de...

Tuinwerken zetten haag in brand

De brandweer van Westerlo moest in de Gevaertlaan in Heultje een brand in het struikgewas blussen. Het struikgewas was beginnen te branden bij opruimwerken in de tuin. De brandweer had het brandjes snel geblust.

Gemeente Westerlo annuleert activiteiten

Het gemeentebestuur van Westerlo beslist om een aantal activiteiten die ze zelf organiseert, te annuleren. Het gaat om de activiteiten tot en met 3 mei. Concreet gaat het om de Buitenspeeldag van 22 april, het foodtruckfestival van 24 tot 26 april en de opendeurdag van het Sprookjesbos op 3 mei.

Inbrekers stelen boormachines en fietsen

dieven, inbraak
Vorig weekend is ingebroken in een tuinhuis aan een woning in de Kievitstraat in Tongerlo (Westerlo). De dieven stalen boormachines en fietsen.

Tongelse Dorpsfeesten verplaatst naar eind september

De organisatoren van de Tongelse Dorpsfeesten hebben hun feestweekend verplaatst naar het weekend van 25, 26 en 27 september. Reden: het coronavirus.

Wagen en fietser botsen

Ziekenwagen, ambulance
In de Nijverheidsstraat in Oevel botsten woensdagochtend een fietser en een wagen. De 50-jarige fietser, een man uit Tongerlo, werd lichtgewond naar het ziekenhuis gevoerd.

Inzittende gewond bij kopstaartbotsing

Op de Boerenkrijglaan in Westerlo botsten dinsdagvoormiddag 3 wagens in een kopstaartbotsing. In een van de wagens werd een inzittende gewond. Hij is naar het ziekenhuis gebracht.

KVC Westerlo schrapt alle activiteiten

Door de strenge maatregelen rond het coronavirus scharpt KVC Westerlo alle activiteiten. Het secretariaat is op werkdagen te bereiken tussen 12 en 13u. De spelers van het eerste elftal kregen een individueel trainingsschema mee. Aan de trainers van de jeugdploegen werd gevraagd om dat ook voor de spelertjes van hun ploeg te doen en ze zeker te...

Dieven stelen geld, juwelen en een iPhone

dieven, inbraak
Dieven geraakten in de nacht van donderdag op vrijdag een woning aan de Eindhoutseweg in Geel binnen. Ze stalen geld. Ze geraakten ook in een woning aan de Olenseweg in Voortkapel binnen. Daar stalen ze geld, juwelen en een iPhone.

Twee auto’s botsen, vrouw gewond

Ziekenwagen, ambulance
Op Zandberg in Westerlo botsten donderdagochtend rond 8.30u 2 auto's. Een 69-jarige vrouw uit Westerlo werd gewond naar het ziekenhuis van Geel gebracht.

VOLG ONS

2,032FansLike
104VolgersVolg
42VolgersVolg
4AbonneesAbonneer
- Advertentie -
Wolfstee, provence in de Kempen

RECENT NIEUWS