19.3 C
Herentals
dinsdag 29 september 2020
Home Gemeente Westerlo

Westerlo

Nieuws uit Westerlo, Oevel, Tongerlo, Zoerle-Parwijs, Voortkapel,...

KVC Westerlo-Deinze opnieuw uitgesteld door corona

De inhaalwedstrijd KVC Westerlo-Deinze van woensdag in 1B is opnieuw uitgesteld. Bij KVC Westerlo zijn nog altijd meer dan 7 spelers besmet met corona. Vrijdag moet een nieuwe datum vastgesteld worden. Ook voor de wedstrijd die zondag tussen Brugge Nxt en KVC Westerlo moest gespeeld worden is een nieuwe datum nodig.

Gemeentebestuur voert mantelzorgcheques in

Op vraag van meerderheidspartij CD&V wordt in de gemeente Westerlo een systeem van mantelzorgcheques ingevoerd. De diensten van de gemeente werken nu het systeem uit. Per zorgbehoevende worden er maximaal voor 180 euro's uitgereikt. De cheques worden uitgedeeld aan de zorgbehoevende en die kan er de mantelzorger mee belonen.

2e match KVC Westerlo door corona uitgesteld

Na de thuismatch tegen Deinze ziet KVC Westerlo ook de match tegen Brugge NXT uitgesteld worden door corona. Bij de club zijn er nog meer dan 7 spelers besmet. Volgende week vrijdag 2 oktober wordt een nieuwe datum voor de wedstrijd vastgelegd.

Aannemer start rioleringswerken Geneinde

Woensdag start een aannemer rioleringswerken op Geneinde in Westerlo, tussen Voortkapel en Tongerlo. Er is een omleiding voorzien. Geneinde wordt ter hoogte van de Jagersdreef afgesloten. Aquafin laat werken uitvoeren aan het pompstation onder het wegdek. De werken duren vermoedelijk tot eind november. Het oude pompstation wordt uit dienst genomen. Op een terrein naast het kruispunt werd...

Union – KVC Westerlo

KVC Westerlo trekt zondagnamiddag naar Union. Om geen voeling met de top van de rangschikking te verliezen kan Westerlo best winnen. In de eerste wedstrijd speelde Westerlo immers 0-0 tegen Lierse Kempenzonen.

Wout van Aert en Steff Cras in Ronde van Frankrijk

Zaterdag start in Nice de Ronde van Frankrijk, editie corona. Bij de renners is het uitkijken naar de prestaties van Wout van Aert uit Herentals en Steff Cras uit Westerlo. Van Aert rijdt voor Jumbo-Visma, Steff Cras zit in het team van Lotto Soudal. Ronde van Frankrijk: alle nieuws op deze site.

Lierse Kempenzonen haalt spits Petrov bij KVC Westerlo

Lierse Kempenzonen heeft zijn extra spits beet. Bij KVC Westerlo werd spits Petrov weggeplukt. foto: archief KVC Westerlo/Petrov

1 nieuwe coronabesmetting voor Herentals, 4 in Westerlo

Er werden zaterdag in het arrondissement Turnhout 21 nieuwe coronabesmettingen gevonden. Er waren er 4 in Turnhout en Westerlo, 3 in Merksplas, 2 in Geel, Mol en Oud-Turnhout. Er was 1 nieuwe besmetting in Herentals, Hoogstraten en Arendonk. In het arrondissement Mechelen waren er 9 nieuwe besmettingen. Voor onze regio was er 1 ...

KVC Westerlo en Lierse Kempenzonen spelen 0-0

Titelfavoriet KVC Westerlo heeft in een pittige derby 0-0 gespeeld tegen Lierse Kempenzonen. Voor Lierse is het een hoopvol punt in zijn eerste wedstrijd in 1B.

KVC Westerlo – Lierse Kempenzonen

KVC Westerlo start zondagnamiddag de competitie in 1 B met de derby tegen Lierse Kempenzonen. Aanvang: 16u.

VOLG ONS

2,032FansLike
104VolgersVolg
42VolgersVolg
4AbonneesAbonneer
- Advertentie -
Wolfstee, provence in de Kempen

RECENT NIEUWS