6.7 C
Herentals
vrijdag 27 november 2020
Home Gemeente Westerlo

Westerlo

Nieuws uit Westerlo, Oevel, Tongerlo, Zoerle-Parwijs, Voortkapel,...

Geneinde Westerlo opnieuw open voor het verkeer

Het kruispunt Geneinde-Jagersdreef, de verbindingsweg tussen Voortkapel en Tongerlo gaat in de loop van vrijdag 27 november opnieuw open voor het verkeer. Pidpa had er rioleringswerken uitgevoerd maar de werken met aansluiting naar een nieuw pompstation zijn eerder klaar dan verwacht. De waarschuwingsborden worden in de loop van vrijdag weggehaald.

Leerlingen SILA starten petitie tegen namiddagexamens

De leerlingen van de 3e graad van het SILA in Westerlo zijn een petitie gestart tegen de examens. Om het aantal leerlingen op de school te beperken zouden ze vanaf 3 december examens in de namiddag hebben. Ze hopen met de petitie op een andere regeling.

KVC Westerlo-Seraing: 1-1

KVC Westerlo speelde 1-1 tegen Seraing. Vetokele scoorde in de tweede helft in de 74' de 1-0. N'Diaye maakte de 1-1.

KVC Westerlo wint met 3-0 van Deinze

KVC Westerlo won in 1B van het voetbal een inhaalmatch tegen Deinze met 3-0. Voor Westerlo scoorden Van Eenoo, Vetokele en Cicek.

KVC Westerlo – Deinze

KVC Westerlo - Deinze staat woensdagavond op het programma in 1B. Het gaat om de 4e poging om de wedstrijd in coronatijden te laten spelen. Woensdagavond zal het zeker lukken. Bij KVC Westerlo ontbreken Alici, Ghandri en Muritala.

KVC Westerlo niet verder dan 1-1 op Club Brugge Nxt

KVC Westerlo geraakte in 1B niet verder dan een 1-1 bij hekkensluiter Club Brugge Nxt. Club Brugge Nxt kwam na 10' op voorsprong via Badji maar in de 13' maakte Soumah al gelijk: 1-1. KVC Westerlo miste in de eerste helft nog een strafschop. Na de rust dreigde Club Brugge Nxt. KVC Westerlo kreeg het nog benauwd...

151 oude graven moeten weg op begraafplaats Westerlo

Op de begraafplaats naast de Sint-Lambertuskerk in Westerlo is gestart met het ontgraven van oude graven uit de periode 1974-1979. Raadslid Frans De Cock had vragen bij het tijdstip van het begin van de werken. Net in de periode van Allerheiligen vond hij een vreemd moment om er aan te beginnen. Het ontgraven van de graven moet...

Club Nxt-KVC Westerlo en RWDM-Lierse Kempenzonen

KVC Westerlo speelt zaterdag uit bij Club Nxt. Lierse Kempenzonen trekt na de winst op Seraing vol vertrouwen naar RWDM.

KVC Westerlo – RWDM: 3-0

KVC Westerlo won maandagavond zijn inhaalmatch tegen RWDM met 3-0. Brüls trapte een hoekschop rechtstreeks binnen. In de tweede helft schoot Van Eenoo een bal in de winkelhaak. Brüls scoorde in de blessuretijd de 3-0.

KVC Westerlo verliest bij RWDM met 3-1

KVC Westerlo verloor op RWDM met 3-1. Van Eenoo had de Kemphanen met een knappe goal op 0-1 gebracht. Lommel maakte gelijk. Vetokele miste voor KVC Westerlo vlak voor de rust een strafschop. Na de rust scoorde RWDM nog tweemaal. KVC Westerlo haalde in in zijn laatste 4 matchen 2 op 12.

VOLG ONS

2,032FansLike
104VolgersVolg
42VolgersVolg
4AbonneesAbonneer
- Advertentie -
Wolfstee, provence in de Kempen

RECENT NIEUWS