15.3 C
Herentals
maandag 16 september 2019

Toeren om te loeren in Grobbendonk en Vorselaar

Zondag kan je op verschillende locaties in Grobbendonk en Vorselaar, fietsen, wandelen, terrasjes doen. Dit gebeurt onder de gezamenlijke noemer 'Toeren om te loeren'.

Programma tweede provinciale B en 4e E

Vorselaar verdedigt zijn leidersplaats thuis tegen Merksplas. De rest van het programma Balen-VV Laakdal, Vorselaar-Merksplas, Zandhoven-Lentezon, Broechem-Schriek, R.Deurne-Herselt, Retie-White Star, Vlimmeren-Bevel, Weelde-Ranst. In vierde provinciale E is er de derby Oud-Turnhout-HIH Turnhout, Halle-Antonia B, Oosthoven-Pulderbos, Wechelderzande-Oostmalle, Westmalle-Oelegem, Kessel Utd-Alberta FC Sch, Ranst B-Emblem, De Kempen B-Grobbendonk.

Bart Wellens coach van damesveldritteam

Bart Wellens is volgend seizoen coach van het damesveldritteam 777 Pro Women CW Team. Het team telt met Arzufi, Kastelijn en Worst enkele bekende veldrijdsters. Wellens is daarnaast ook coach van de heren van Creafin-Fristads.

Vrouw met auto in gracht

Donderdagvoormiddag is een jonge vrouw uit Lichtaart met haar wagen in de gracht beland aan de Proosthoevelaan in Vorselaar. De vrouw zat gekneld in haar wagen en moest door de brandweer bevrijd worden. Ze is gewond naar het ziekenhuis gebracht.

Honderd jonge crossertjes duiken het veld in

Net geen 100 jonge crossertjes tussen 3 en 13 jaar oud hebben woensdagnamiddag het crossparcours in de kasteeldreef en rond het kasteel van Vorselaar verkend. Geert, Bart en vader Lucien Wellens zorgden voor de deskundige begeleiding. Ook Erwin Vervecken, Arne Daelmans en Peter Van Santvliet tekenden present om samen met de jongeren te crossen. De veldritinitiatie geldt...

Diamonds on the Rocks schitteren nog maar eens

De cultuurraad van Vorselaar viert dit jaar zijn 30-jarig bestaan. Een van de activiteiten was vrijdagavond een optreden van Diamonds on the Rocks op de speelplaats van het Kardinaal Van Roey Instituut. En de Diamonds stelden niet teleur. Toppers!

Diamonds on the Rocks bij feestvierende Cultuurraad

De Cultuurraad in Vorselaar viert dit jaar haar dertigjarig bestaan. En dat wordt met verschillende activiteiten extra in de verf gezet. Vrijdagavond is er een concert van Diamonds on the Rocks. Dit concert is op de speelplaats van het Kardinaal Van Roey Instituut. Kaarten kan je aan 10 euro kopen bij de horecazaken...

OG Vorselaar start met knappe overwinning 2-0

OG Vorselaar kwam tegen White Star al na 7' op voorsprong via Alaerts. In de tweede helft kon Van Sprengel de 2-0 scoren.

Koerscomputer Jan Bakelants is terecht

De koerscomputer van wielrenner Jan Bakelants is terecht. De profrenner uit Vorselaar was maandag zijn computer kwijtgeraakt. Hij deed een oproep via sociale media om zijn computer terug te vinden. BV Begijn Le Bleu vond de computer terug. Hij mag nu een dagje doorbrengen in de teambus van Sunweb, de ploeg van Bakelants.

Roerdomp krijgt vijverparadijs in Pulse Krabbels

In het najaar start de herinrichting van de Pulse Krabbels, een 25 ha groot privaat natuurgebied dat over het grootste deel in Pulle ligt maar ook in het grensgebied met Vorselaar en Grobbendonk. De kosten van de herinrichting en opknappen van de vijvers en de oevers van de Molenbeek worden geraamd op 318.000 euro. Het Agentschap Natuur...

VOLG ONS

1,843FansLike
104VolgersVolg
42VolgersVolg
3AbonneesAbonneer
- Advertentie -
Wolfstee, provence in de Kempen

RECENT NIEUWS