15.3 C
Herentals
maandag 16 september 2019
Home Gemeente regio Turnhout

regio Turnhout

Nieuws uit Turnhout, Oud-Turnhout, Beerse, Retie, Vosselaar, Ravels, Arendonk,...

Groen licht voor ruilverkaveling Rijkevorsel-Wortel

Vlaams minister van Landbouw Koen Van den Heuvel heeft de ruilverkaveling Rijkevorsel-Wortel nuttig verklaard. De uitvoering van deze ruilverkaveling op het grondgebied van de gemeenten Rijkevorsel, Hoogstraten en Merksplas kan bijgevolg van start gaan. Voor Rijkevorsel is dit voor tal van aspecten een positief verhaal, denk maar aan landbouw, natuur, landschap, (trage) wegen, recreatie, afwatering, … Leefbare...

Politie sluit wedkantoor en nachtwinkel

De politie van Turnhout heeft een wedkantoor in de Rubensstraat en een nachtwinkel op de Steenweg op Zevendonk gesloten. Beide zaken hadden niet de nodige vergunningen op zak. Na intensieve controles werden er nu al zes handelszaken gesloten.

Inbraak tijdens vakantie

Inbrekers profiteerden van de afwezigheid van de bewoners van een woning in de Ganzendreef in Oud-Turnhout om er in te breken. Ook al hielden de kinderen er toezicht. De dieven sloegen achteraan de woning een ruit in en geraakte zo binnen. Ze stalen geld en juwelen.

Appartement uitgebrand

Zondagnamiddag is aan de Merodelei in Turnhout een appartement uitgebrand. De bewoner was op het moment van de brand niet thuis. De brandweer had de vlammen snel onder controle. Niemand raakte gewond. Het appartement is onbewoonbaar.

Tienermeisje verongelukt onder kermiswagen

In de Heilaarstraat in Beerse is zondagavond rond 22u een tienermeisje met haar fiets onder een kermiswagen terecht gekomen. Het meisje overleed ter plaatse. Een verkeersdeskundige van het parket kwam ter plaatse. De straat bleef lange tijd afgesloten. Hoe het ongeval kon gebeuren wordt onderzocht.

Bestelwagen vol drugsafval ontdekt

Zaterdagnamiddag is in het centrum van Ravels een bestelwagen met vaten drugsafval ontdekt. In Ravels zou er een festival georganiseerd worden. Toen de politie de lading controleerde kwam net de chauffeur en enkel inzittenden aan. Toen ze de politie zagen zetten ze het op een lopen. Er werd nog gepoogd met een drugshond de dieven te vatten...

Auto uitgebrand

Op een parking in de Elfnovemberlaan in Turnhout is vrijdagochtend een personenwagen uitgebrand. Buren zagen net voor de brand iemand weglopen. De oorzaak van de brand wordt onderzocht.

Twee kindjes gewond in wagen tegen boom

Op de Grote Baan in Ravels zijn maandagmiddag 2 kindjes in een wagen gewond geraakt. De auto waarin ze zaten was tegen een boom gereden.

Auto tegen gevel, bestuurder zwaargewond

In de Kloosterbaan in Arendonk is zaterdagnacht een auto tegen een gevel gereden. Buurtbewoners vonden de bestuurder zwaargewond onder de auto. Hij is naar het ziekenhuis gebracht. De omstandigheden van het ongeval worden onderzocht.

Chauffeur zwaargewond op E19 in Meer

Bij een kop-staartaanrijding is vrijdagmiddag in Meer een vrachtwagenchauffeur zwaargewond geraakt. Bij het ongeval reden drie vrachtwagens op mekaar in. De cabine van de laatste vrachtwagen werd helemaal ingedeukt. De chauffeur moest door de hulpdiensten bevrijd worden. Hij werd zwaargewond, maar niet in levensgevaar, naar het ziekenhuis gebracht. Richting Breda stond een file van 6 km. Het...

VOLG ONS

1,843FansLike
104VolgersVolg
42VolgersVolg
3AbonneesAbonneer
- Advertentie -
Wolfstee, provence in de Kempen

RECENT NIEUWS