2.1 C
Herentals
zondag 20 januari 2019
Home Gemeente regio Mol

regio Mol

Nieuws uit Mol, Dessel, Meerhout,...

Trein afgelast tussen Mol en Hasselt

Een fel geplaagde conducteur op de trein richting Hasselt heeft de trein in Mol doen stoppen en laten schrappen. Hij werd lastig gevallen door 2 jonge treinreizigers en verwittigde de veiligheidsdiensten/spoorwegpolitie. 15 treinreizigers kregen de raad uit te stappen en op een volgende trein te wachten. De zaak wordt nog onderzocht.

Flipkens speelt met Zweedse dubbelpartner Larsson finale dubbelspel vrouwen in Hobart

Kirsten Flipkens speelt zaterdag met haar Zweedse dubbelpartner Larsson de finale van het dubbelspel bij de vrouwen. Op het tornooi van Hobart in Australië wonnen ze hun halve finale. In de finale moeten ze tegen 2 tennisende zusjes uit China.

Flipkens uitgeschakeld in Hobart, verder in dubbelspel

Kirsten Flipkens is op het tennistornooi van Hobart in Australië uitgeschakeld in de kwartfinales. Ze verloor met tweemaal 7-5 tegen de Amerikaanse Kenin. In het dubbelspel haalde ze wel de halve finales.

Kirsten Flipkens naar kwartfinale WTA in Hobart

Kirsten Flipkens heeft zich op het tornooi in Hobart (Australië) geplaatst voor de kwartfinale. Flipkens won na iets meer dan 2 uur wedstrijd van de Slovaakse Kuzmova met 2-1. Setstanden: 6-7, 6-4 en 6-1.

86-jarige man dood na botsing achteraan vrachtwagen

Ziekenwagen, ambulance
Op de Zuiderring in Mol is maandagavond een 86-jarige man verongelukt toen hij achteraan tegen een vrachtwagen reed. Het ongeval gebeurde rond 17.15u ter hoogte van het kruispunt met de Tomaathoek. De man zat gekneld in zijn wagen maar werd door de hulpdiensten uit zijn wagen bevrijd. Hij werd tevergeefs gereanimeerd.

Zware brand in appartementsgebouw

Zondagavond heeft het fel gebrand in een appartementsgebouw in de Voogdijstraat in Mol. De brand brak rond 19.45u uit op de bovenste verdieping van het gebouw. Op dat moment waren er drie personen aanwezig. Twee andere personen, een alleenstaande man en een alleenstaande vrouw, konden hun appartement verlaten. De hulpdiensten waren snel ter plaatse. De schade in het appartement...

Kirsten Flipkens uitgeschakeld op tennistornooi van Auckland, verder in dubbelspel

Kirsten Flipkens is er op het tennistornooi in het Australische Auckland niet in geslaagd zich te plaatsen voor de 3e ronde. Flipkens verloor in 2 sets tegen de Spaanse Toro. In het dubbelspel gaat ze wel naar de volgende ronde.

ZFD Windpower schenkt 800 kindjes een kerstcadeautje

Cadeautjes voor iedereen Lommel, Mol – De collega’s van ZF Wind Power schenken deze kerst bijna 800 cadeautjes aan kinderen waar er geen cadeautje voor onder de boom ligt. Eén Vlaming op zeven leeft in armoede en bij deze gezinnen is er vaak geen budget om een kerstgeschenkje te voorzien. Om ook deze kinderen van een verrassing te voorzien, sloegen...

Jagers schieten 19 everzwijnen

Jagers hebben zaterdag bij een drukjacht in Mol 19 everzwijnen geschoten. De jacht vond plaats in het zuidelijk gebied rond Postel. Met de jacht willen de jachtgroepen en het Agentschap Natuur en Bos de everzwijnenpopulatie rond Mol onder controle houden. Bij een eerdere actie in het noorden van Postel werden 12 everzwijnen afgeschoten. Bij de jacht zaterdag werden 120...

Werknemers snackproducent Mora in Mol voeren prikacties

Bij snackproducent Mora in Mol heeft het personeel maandagavond actie gevoerd tegen het geplande ontslag van 97 werknemers. Vakbonden en directie hadden een akkoord bereikt en dat sociaal akkoord werd door 53 % van het personeel goedgekeurd. Toch is een deel van het personeel niet tevreden. De avondploeg stopte maandagavond om 21u en de nachtploeg ging om 22u niet...

VOLG ONS

1,623FansLike
104VolgersVolg
38VolgersVolg
3AbonneesAbonneer

RECENT NIEUWS