8.1 C
Herentals
dinsdag 20 oktober 2020
Home Gemeente regio Mol

regio Mol

Nieuws uit Mol, Dessel, Meerhout,...

Manche Cross Cup Mol uitgesteld

Het coronavirus heeft nu ook de manche van de Cross Cup Mol aan het Zilvermeer in Mol doen verplaatsen. Normaal werd er gelopen op 8 november, de  nieuwe datum is 7 april 2021.

Twee drugsvangsten in politiezone Balen-Dessel-Mol

De politie van de zone Mol-Dessel-Balen heeft bij twee controles vorige week grote hoeveelheden drugs gevonden. De eerste vangst was woensdag bij een controle van een wagen met 3 inzittenden. Een jongeman van 20 uit Lommel bleek drugs op zak en een grote som geld op zak te hebben. Bij controle van de wagen werden nog drugs...

Dieven multimedia betrapt in Dreamland

De politie van Balen-Dessel-Mol heeft deze week een koppel dieven opgepakt in Dreamland aan de Molderdijk in Mol. De 21-jarige vrouw had in haar tas heel wat multimedia weggemoffeld. Winkelpesoneel verwittigde de politie. Die kon op de parking van het warenhuis ook de man van het koppel oppakken. In de wagen van het koppel lagen er al...

Tiental spelers Dessel positief op corona

Een tiental spelers van Dessel Sport hebben maandag positief getest op corona. Dat gebeurde nadat vorige week 1 speler positie testte op corona. De uitwedstrijd van Dessel op Dender is uitgesteld. De bekerwedstrijd tegen Wezet is onzeker. Maandag worden de spelers opnieuw gestest.

Kirsten Flipkens en Greet Minnen out op Roland Garros

Kirsten Flipkens en Greet Minnen zijn uitgeschakeld op het tornooi van Roland Garros in Parijs. Kirsten Flipkens verloor van Putintseva met 1-6 en 2-6. Greet Minnen verloor van Podorska met 2-6 en 1-6. foto: kirsten flipkens/fb

Koppel vindt hoop uitwerpselen in brievenbus

Een vrouw en haar moeder die in de Doornboomstraat in Mol wonen deden het voorbije weekend een nare ontdekking. Iemand had een hoop uitwerpselen in hun brievenbus gedropt. Er zat ook een envelop bij. Het koppel heeft klacht neergelegd bij de politie.

11 bewoners vzw Den Brand geëvacueerd na brand

Dinsdagochtend heeft het gebrand in het gebouw van vzw Den Brand aan de Spoorwegstraat in Mol. De 11 bewoners konden tijdig geëvacueerd worden. Voor hen wordt opvang gezocht. Niemand raakte gewond.

Auto op dak, bestuurder gewond

Op het kruispunt van de Kasteelstraat met Postel in Mol reed een auto woensdagavond rond 21.50u rechtdoor het bos in. De auto kwam op zijn dak terecht. De hulpdiensten moesten de chauffeur uit zijn wagen bevrijden. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht.

44-jarige vrouw omgekomen bij ongeval

In Olmen is een  44-jarige vrouw omgekomen bij een ongeval. De vrouw kwam met haar auto in een gracht terecht. Het lichaam van de vrouw werd naast de wagen gevonden. Het parket laat een autopsie op het lichaam uitvoeren.

Voorlopig geen vergunning voor Jumbo en Lidl in Mol

Het schepencollege van Mol levert voorlopig geen vergunning af voor de aanvraag van Jumbo en Lidl om in een pand aan de Turnhoutsebaan in Mol een nieuwe supermarkt te bouwen. Het gebouw is 5.000m2 groot. Het gemeentebestuur van Mol vreest voor een verkeersinfarct op de Turnhoutsebaan en vreest voor gelijkaardige toestanden zoals nu op de Molderdijk in...

VOLG ONS

2,032FansLike
104VolgersVolg
42VolgersVolg
4AbonneesAbonneer
- Advertentie -
Wolfstee, provence in de Kempen

RECENT NIEUWS