15.3 C
Herentals
maandag 16 september 2019
Home Gemeente regio Mol

regio Mol

Nieuws uit Mol, Dessel, Meerhout,...

Schuur uitgebrand

In Steenbergveld in Vorst (Laakdal) is woensdagnamiddag rond 16u een schuur uitgebrand. Het gebouw werd vernield. De schade is groot. De schuur stond ver genoeg op een weide naast de villa. De villa liep geen gevaar. Niemand raakte gewond. De oorzaak van de brand is niet gekend.

Drie diefstallen, dieven stelen geld

Dieven braken in de nacht van dinsdag op woensdag in Mol binnen op drie plaatsen. In een handel met sanitair materiaal in de Vaartstraat geraakten ze binnen maar moesten ze zonder buit vluchten nadat het alarm afging. In een handel in bouwmateriaal in dezelfde Vaartstraat stalen ze geld. Ook in een houthandel aan de Zuiderring in Mol...

Brommobiel botst met terreinwagen

Bij een ongeval met een brommobiel en een terreinwagen werd de bestuurder van de brommobiel gewond. Het ongeval gebeurde op de N136 in Mol-Postel. De inzittenden van de terreinwagen schrokken zich een hoedje maar bleven ongedeerd.

Bestuurder gevat na lange achtervolging, agent werkonbekwaam

Een roekeloze bestuurder heeft zaterdagnacht de politiezone Mol op zijn kop gezet. De man kon pas na een lange achtervolging tussen Mol en Balen gevat worden. De man vertoonde roekeloos rijgedag en de politie probeerde hem te doen stoppen. De man gaf echter plankgas. Tijdens de achtervolging begin hij verscheidene verkeersovertredingen. Hij reed ook enkele keren in...

Basisschool Alles Kits tijdje ontruimd voor gasgeur

Basisschool Alles Kits in Mol-Gompel werd maandagvoormiddag een tijdje ontruimd nadat er een gasgeur was waargenomen. De brandweer voerde metingen uit maar vond geen defect. Toch komt een gespeciliseerd bedrijf maandagavond de gaskraan en leidingen controleren.

Vrouw gewond bij botsing met everzwijn

In de Kasteelstraat in Mol is een 47-jarige vrouw gewond geraakt toen ze met haar auto met een overstekend everzwijn botste. De auto kreeg een flinke klap.

Meisje naar ziekenhuis na vechtpartij station Mol

Dinsdagavond zijn in de buurt van het station in Mol een twintigtal jongeren slaags gegaan met elkaar. Een meisje moes voor verzorging naar het ziekenhuis. De politie van Mol is de vechtpartijen stilaan meer dan beu en hoopt dat het gemeentebestuur de situatie mee aanpakt.

Kirsten Flipkens out in 2e ronde US Open

Kirsten Flipkens is zoals verwacht uitgeschakeld in de 2e ronde van de US Open. Ze verloor van de hoger gekwoteerde Canadese Andreescu met 3-6 en 5-7.

Dief richt heel wat schade aan bij Wezel Sport

Een dief heeft woensdagnacht ingebroken bij voetbalclub Wezel Sport. Hij trapte deuren stuk, sloeg ramen kapot en richtte daarbij voor ruim 10.000 euro schade aan. De man zocht geld maar dat is in de kantine niet aanwezig. De dief nam wat snoepgoed, wat flesjes cola en choco mee.

Heropgeviste Flipkens overleeft eerste ronde US Open

Kirsten Flipkens heeft haar eerste wedstrijd op de US Open gewonnen. Ze won met 3-6 en 6-2 en 6-2 van de Chinese Wang Xiyu. Ook zij was een heropgevise loser uit de kwalificaties. In de 2e ronde speelt Flipkens tegen de Canadese tennisster Bianca Andreescu.

VOLG ONS

1,843FansLike
104VolgersVolg
42VolgersVolg
3AbonneesAbonneer
- Advertentie -
Wolfstee, provence in de Kempen

RECENT NIEUWS