19.1 C
Herentals
vrijdag 29 mei 2020
Home Gemeente regio Mol

regio Mol

Nieuws uit Mol, Dessel, Meerhout,...

Zes jaar cel voor messteek en poging tot doodslag

Een 35-jarige man moet zes jaar de cel in voor een poging tot doodslag. Op 24 juli van vorig jaar had het slachtoffer een diefstal verhinderd bij de ex-partner van de dader. De man ging door het lint en bracht het slachtoffer een messteek toe. Het slachtoffer werd zwaargewond. Hij was de buur van de ex-partner en...

Fietser zwaargewond bij botsing met auto op spooroverweg

Aan de spooroverweg van de Rozenberg in Mol is zondagnamiddag rond 17u een fietser gegrepen door een auto. De fietser belandde op de motorkap van de wagen. Het slachtoffer is zwaargewond naar het ziekenhuis gevoerd. De overweg is deels afgesloten voor het onderzoek naar de omstandigheden van het ongeval.

Jacob Smitsmuseum opnieuw open

Op donderdag 21 mei heropende het Jakob Smitsmuseum (Sluis 155a) in Mol opnieuw de deuren. Om alles veilig te laten verlopen, moeten mensen vooraf online een afspraak maken op www.jakobsmits.be of via 014 31 74 35. En u wordt meteen verwend: er is een tentoonstelling klaar van twee Vlaamse toppers, Eugeen Van Mieghem en...

Ongeval 3 vrachtwagens op E34, tankwagen in brand, chauffeur komt om

Op de E34 Eindhoven richting Antwerpen is dinsdagnamiddag ter hoogte van Mol-Postel een zwaar ongeval gebeurd. Daarbij zijn drie vrachtwagens betrokken. Een van de vrachtwagens, een tankwagen, is in brand gevlogen. De E34 is in beide richtingen afgesloten. Eén van de chauffeurs kwam om het leven.

Appartement boven nachtwinkel uitgebrand

In het centrum van Meerhout is zondagavond in de Veldstraat rond 21.30 een appartement boven een nachtwinkel uitgebrand. Een kledingzaak liep schade op. De oorzaak van de brand is niet gekend. Niemand raakte gewond.

Auto in gracht

Ziekenwagen, ambulance
Aan de Bressersdijk in Mol reed vrijdagmiddag een auto in de gracht. De bestuurster van de wagen moest mogelijk plots uitwijken. Dat wordt nog verder onderzocht. De vrouw werd voor controle naar het ziekenhuis gevoerd.

Wandelaar vergeet handrem auto, auto bolt in water zandput

Een wandelaar in Dessel beleefde zondagvoormiddag een onaangename verrassing. Toen hij ging wandelen in de buurt van de oude zandput aan Nieuwedijk in Dessel vergat hij de handrem van zijn auto op te trekken. De wagen bolde het water in. Andere wandelaars zagen de auto in het water staan en verwittigden de hulpdiensten. Ook een MUG kwam...

Nieuw gebouw SCK Mol voor nucleaire ontmanteling

Het Studiecentrum voor Kernenergie (SCK) in Mol investeert 3 miljoen euro in de nieuwbouw van een gebouw waarin nucleaire installaties kunnen ontmanteld worden en nucleair materiaal kan behandeld worden. Het gebouw, waar nog wel de nodige vergunningen moeten aangevraagd worden, moet in 2022 klaar zijn.

Drie Molse woonzorgcentra coronavrij

Net als het wzc Ten Hove en het wzc Witte Meren in Mol kreeg nu ook het derde woonzorgcentrum wzc Hemelrijck in Mol bericht dat ze coronavrij zijn. Het is een hele opsteker voor de bejaarden, hun familie, de zorgmedewerkers en de verantwoordelijken van deze woonzorgcentra.

Geen enkele bewoner wzc Ten Hove en Witte Meren besmet

Geen enkele bewoner van woonzorgcentrum Ten Hove is besmet met corona! Alle bewoners werden getest. 👌👌 Schitterend nieuws én vooral een mooie pluim voor alle medewerkers. 👏👏 Zij hebben de afgelopen weken enorme inspanningen geleverd voor dit bijzonder mooie resultaat. 💪💪 De resultaten voor woonzorgcentra Hemelrijck en Witte Meren zijn nog niet gekend. Als we deze van...

VOLG ONS

2,032FansLike
104VolgersVolg
42VolgersVolg
4AbonneesAbonneer
- Advertentie -
Wolfstee, provence in de Kempen

RECENT NIEUWS