11 C
Herentals
zondag 26 mei 2019
Home Gemeente regio Lier

regio Lier

Nieuws uit Lier, Ranst, Broechem, Zoersel, Malle...

Tankwagen gekanteld op E34 in Zoersel, E34 volledig versperd

Zaterdagochtend is rond 4.30u op de E34 richting Antwerpen, ter hoogte van de afrit Zoersel, een tankwagen gekanteld. Even was er brand maar de vlammen konden snel door de brandweer gedoofd worden. De tankwagen is geladen met 27.000 liter melk. De tankwagen kreeg vermoedelijk een klapband. De helft van de inhoud kwam op de weg terecht, de andere helft...

Twee ongevallen op E313 in Massenhoven zorgen voor moeilijk verkeer

Even voor 18u gebeurden op de E313 in Massenhoven 2 ongevallen. Ze zorgen voor heel wat verkeersellende in de avondspits. Zowel richting Hasselt als richting Antwerpen staan lange files. Die richting Antwerpen staat al vanaf Herentals-Industrie. Meer bijzonderheden volgen.

Lierse Kempenzonen blijft in eerste amateurklasse

Lierse Kempenzonen is na 0-4 verlies tegen Virton uitgeschakeld voor promotie naar 1B. De Lierenaren blijven dus in eerste amateurklasse. Virton promoveert is kampioen en promoveert wel. Voor de wedstrijd tegen Virton werd Toon Janssen als verdienstelijke speler gehuldigd.

Lierse Kempenzonen verliest met 3-1 in Virton

Lierse Kempenzonen heeft zaterdag met 3-1 verloren in Virton. De goal van de Lierenaren werd gescoord door Buyens. Die kon een strafschop omzetten. Lierse Kempenzonen telt nu al 6 punten achterstand op zijn concurrenten.

Virton – Lierse Kempenzonen: supporter fietst 235 km naar Virton

Lierse Kempenzonen trekt zaterdagavond naar Virton. Virton voelt zich ongetwijfeld gesterkt door het krijgen van een licentie voor 1B. Lierse Kempenzonen mag dus niet verliezen. Eén supporter van geelzwart is zaterdagmorgen al vroeg met de fiets naar Virton vertrokken. Toch een pittig tochtje van 235 km om zijn club aan het werk te zien! Petje af voor die man!

Lierse Kempenzonen neemt maat van Deinze: 4-1

Lierse Kempenzonen won oververdiend zijn eerste einderondematch voor promotie naar 1B. De goals tegen Deinze vielen in de 2e helft. Buyens mocht 2 strafschoppen omzetten nadat Boulaouali de score voor Lierse had geopend. Lallemand had voor de bezoekers bij 2-0 nog gemilderd. Smolders kopte de 4-1 eindcijfers op het bord. Zaterdag reist Lierse Kempenzonen naar Virton.

Lierse Kempenzonen start eindronde thuis tegen Deinze

Lierse Kempenzonen start de eindronde in eerste amateurklasse met een thuismatch tegen Deinze. Dat start met 6 punten voorsprong op Lierse Kempenzonen. Lierse Kempenzonen moet dus winnen. Thomas Wils is hersteld van zijn blessure en zit in de kern. Da Silva en Nick Kuijlaars blijven out. Lierse Kempenzonen-Deinze, zaterdagavond 20u.

Brand legt wietplantage bloot

Donderdagnacht heeft het gebrand in een loods van een bedrijf aan de Elzenlaan in Westmalle. Toen de brandweer arriveerde sloegen de vlammen al door het dak. Tijdens de bluswerken ontdekte de brandweer een grote wietplantage. Het onderzoek loopt.

Al vier aanhoudingen na moord op 9-jarig jongetje asielcentrum Broechem

Er zijn al vier aanhoudingen in het dossier van de moord op een 9-jarig jongetje dat woensdagavond in een gracht van het asielcentrum in Broechem werd gevonden. Een vijfde persoon moet nog voor de onderzoeksrechter verschijnen. Blijkbaar gaat het om gijzeling, afpersing en moord. Het jongetje verbleef samen met zijn 26-jarige moeder in het open asielcentrum in Broechem. Zijn...

9-jarige asielzoeker vermoord in gesloten asielcentrum Broechem

In het gesloten asielcentrum van Fedasil in Broechem is woensdagavond een 9-jarig jongetje vermoord teruggevonden. Het jongetje dat samen met zijn Palestijnse moeder in het asielcentrum verblijft was sinds maandag vermist opgegeven. Het jongetje lag dood in een gracht op het domein. Vijf personen zijn aangehouden.

VOLG ONS

1,751FansLike
104VolgersVolg
38VolgersVolg
3AbonneesAbonneer

RECENT NIEUWS