-5.7 C
Herentals
maandag 21 januari 2019
Home Gemeente regio Lier

regio Lier

Nieuws uit Lier, Ranst, Broechem, Zoersel, Malle...

Brand vernielt dak nieuwbouwvleugel van rusthuis Sint-Jozef in Lier

Zondagochtend heeft het rond 2.20u gebrand in het dak van de nieuwbouwvleugel van het rusthuis Sint-Jozef aan de Leuvensevest in Lier. Twee agenten op patrouille hadden de vlammen opgemerkt. De nieuwbouwvleugel was nog niet in gebruik genomen. De opening ervan moet uitgesteld worden. Niemand raakte gewond. Oorzaak van de brand ligt vermoedelijk in de technische installatie op het dak....

Lierse Kempenzonen-Seraing

Lierse Kempenzonen gaat zaterdagavond tegen Seraing op zoek naar de 3 punten. Aanwinst Bernier is meteen inzetbaar. Lierse Kempenzonen-Seraing, zaterdagavond 20u.

Lierse Kempenzonen huurt Bernier van Antwerp

Lierse Kempenzonen versterkte zich met de 21-jarige flankspeler Antoine Bernier. Hij wordt voor zes maanden gehuurd bij Antwerp.

Kortsluiting gloeilamp zet Heilig Hartziekenhuis in Lier in rep en roer

Een defect aan een gloeilamp heeft zondagavond het Heilig Hartziekenhuis in rep en roer gezet. Het brandalarm in de PAAZ-afdeling, de afdeling voor psychiatrische patiënten, ging af. Direct werd het medisch interventieplan afgekondigd. De brandweer van Lier kwam massaal ter plaatse. Een 20-tal patiënten werd geëvacueerd. Niemand raakte gewond. De schade bleef beperkt. Na enkele uren werd de afdeling vrijgegeven....

Jolien Boonen wil provinciale titel veldlopen

Jolien Boonen (AC Herentals) is één de favorieten voor de provinciale titel in het veldlopen. Dat wordt zondag in Mechelen gelopen. AC Herentals organiseert volgend weekend haar veldloop en dus is het ook uitkijken naar de prestaties van Kaat Vermeulen. Ook de atleten en atletes van de onderafdeling AC Westerlo zijn van de partij.

Lierse Kempenzonen met aanwinst Ogunjimi naar Dender

Lierse Kempenzonen reist zaterdagavond af naar Dender. Met aanwinst Ogunjimi gaan de Pallieters er voor niets minder dan de 3 punten.

Staking voor meer respect bij Van Hool

De arbeiders van de morgen- en dagploeg hebben vrijdagmorgen het werk neergelegd bij bussenbouwer Van Hool in Koningshooikt. Ze eisen meer respect van de werkgevers. De directie had deze week een aantal personeelsleden een geldboete gegeven omdat ze niet stonden te werken maar info kregen van de vakbondsafgevaardigden. De directie besliste daarom een kwartier loon in te houden. De...

Lierse Kempenzonen-Londerzeel: 6-0

Lierse Kempenzonen won donderdagavond een oefenmatch tegen Londerzeel met 6-0. Voor Lierse Kempenzonen scoorden Kuete, Nelissen, Meeus (2), Troosters en Bimal. Bimal testte. Ogunjimi en Smolders mochten hun eerste officiële wedstrijdminuten maken. Vrijdag traint de ploeg nog een laatste keer. De spelers krijgen daarna vakantie tot woensdag 2 januari.

Lierse Kempenzonen – Virton

Lierse Kempenzonen sluit het jaar 2018 af met een thuismatch tegen Virton. Zaterdagnamiddag wordt om 16u in het stadion het Liersemuseum plechtig geopend. Het publiek kan er vanaf woensdag terecht. Lierse Kempenzonen-Virton, zaterdagavond 20u.

Lierse Kempenzonen heeft eigen museum

Lierse Kempenzonen, de club die opstond uit de restanten van het failliete Lierse SK opent een eigen museum. Daarmee krijgt het roemrijke verleden van Lierse SK toch nog vaste plaats. Het museum is vanaf volgende week woensdag elke woensdag- en zaterdagnamiddag geopend. https://www.facebook.com/KLierseSK/videos/272918663572770/

VOLG ONS

1,624FansLike
104VolgersVolg
38VolgersVolg
3AbonneesAbonneer

RECENT NIEUWS