6.7 C
Herentals
vrijdag 27 november 2020
Home Gemeente regio Lier

regio Lier

Nieuws uit Lier, Ranst, Broechem, Zoersel, Malle...

Club Nxt-Lierse Kempenzonen

Lierse Kempenzonen trekt in 1B naar Club Nxt, de beloften van Club Brugge. Bij Lierse Kempenzonen ontbreken Vermeiren, Van Landschoot, Janssen, Van Geet en Allach.

Lierse Kempenzonen verliest bij RWDM met 2-0

Lierse Kempenzonen ging met 2-0 de boot in bij RWDM. RWDM moest bij een 0-0 een ganse tweede helft met 10 man verder. Toch konden Rochas en Danté op amper 5' tijd de Lierenaars in de vernieling spelen.

Club Nxt-KVC Westerlo en RWDM-Lierse Kempenzonen

KVC Westerlo speelt zaterdag uit bij Club Nxt. Lierse Kempenzonen trekt na de winst op Seraing vol vertrouwen naar RWDM.

Lierse Kempenzonen wint met 1-3 bij Seraing

Lierse Kempenzonen heeft tegen een sterk Seraing een einde gemaakt aan een reeks verliesmatchen. Lierse Kempenzonen kwam op voorsprong door Fallach die een penalty omzette. Seraing maakte nog voor de rust de 1-1 via Mikautadze. Na de rust stelde Lierse Kempenzonen de overwinning veilig met goals van Placca en Samyn.

Geen kerstjumping-light in Azelhof

Dit jaar komt er dan toch geen kerstjumping, noch in Mechelen noch in Lier. De organisatoren planden een verhuis van de Nekkerhal in Mechelen naar Azelhof in Lier. Corona doet de jumping nu ook de das om. De jumping- en andere wedstrijden worden nu helemaal afgelast. foto: archief

Lierse Kempenzonen-Lommel 1-3

Fessou Placca bracht Lierse Kempenzonen op 1-0. Nog voor de rust maakte Lommel Utd gelijk. Na de rust scoorden de Limburgers nog tweemaal.

RWDM – Lierse Kempenzonen uitgesteld

RWDM - Lierse Kempenzonen van zaterdagavond is door coronabesmettingen bij RWDM uitgesteld. Een nieuwe datum voor de wedstrijd is nog niet vastgesteld.

RWDM – Lierse Kempenzonen in gevaar door corona

De zaterdagavondwedstrijd tussen RWDM en Lierse Kempenzonen komt in gevaar door coronabesmettingen. Bij RWDM zijn vier spelers en 2 stafleden coronapositief samen met nog 9 leden bij de club. In totaal 15 man dus. Donderdag worden zowel bij RWDM als Lierse Kempenzonen de spelers en staf getest.

Stormwind blaast stuk gevel nieuw politiekantoor naar beneden

De stormwind heeft woensdagnamiddag voor heel wat overlast en verkeershinder gezorgd in de regio. Aan het Paradeplein in Lier kwam een deel van de gevel naar beneden. De brokstukken beschadigden er enkele auto's. In Beerse werd de gevel van een woning in aanbouw omver geblazen. Op de Antwerpsesteenweg in Malle sneuvelden heel wat...

Mondmaskerplicht in Lierse binnenstad, geen novemberfoor

De coronacrisis is erg hard voor de inwoners van Lier. Vanaf woensdag is het dragen van een mondmasker verplicht in de straten binnen de stadsvesten van Lier. Dit tussen 8 en 18u. Buiten die straten is het mondmasker verplicht in drukke straten en op plaatsen waar de 1.5 meter afstand niet kan gegarandeerd worden. De maatregel geldt...

VOLG ONS

2,032FansLike
104VolgersVolg
42VolgersVolg
4AbonneesAbonneer
- Advertentie -
Wolfstee, provence in de Kempen

RECENT NIEUWS