18.3 C
Herentals
donderdag 9 april 2020
Home Gemeente regio Lier

regio Lier

Nieuws uit Lier, Ranst, Broechem, Zoersel, Malle...

Keukenbrandje snel onder controle

De brandweer van de zone Taxandria, post Lier, moest dinsdagavond in een woning in de Predikherenlaan in Lier een keukenbrandje blussen. De schade bleef beperkt. Niemand raakte gewond.

Bart De Roover nieuwe coach Lyra-Lierse

Bart De Roover is de nieuwe hoofdcoach/T1 bij Lyra-Lierse. Hij volgt er succestrainer Patrick Van Houdt op. Die speelde met Lyra-Lierse kampioen maar zag zijn contract niet verlengd. Lyra-Lierse speelt volgende seizoen in de 2e amateurklasse.

Rus aangehouden voor spuwen naar agenten

De onderzoeksrechter in Mechelen heeft een Rus aangehouden die vrijdag bij een coronacontrole in Lier naar agenten had gespuwd. Hij had daarbij 'corona, corona' geroepen

Tom Van Imschoot nieuwe trainer Lierse Kempenzonen

Lierse Kempenzonen heeft een nieuwe hoofdcoach. Hij luistert naar de naam Tom Van Imschoot. Die ondertekende zaterdag een contract voor 2 seizoenen op het Lisp. Van Imschoot was nog succescoach bij Lommel in 1B maar was samen met Felix Mazzu even trainer bij RC Genk. Na het ontslag van Mazzu moest hij mee baan ruimen en zat...

Lierse supportersclub verkoopt steunstickers

🤝 | Supportersverbond Lierse en Heilig hart ziekenhuis Lier slaan handen in elkaar 👉 | Steun nu de verzorging en patiënten die in behandeling zijn voor het Coronavirus en de dienst oncologie. 💉🩺 ✅ | Bestel nu je sticker t.v.v. Heilig Hart ziekenhuis Lier tegen Corona aan 5€ en steun de zorgverleners 🌐 | Klik op onderstaande link 👇 https://lierse-supporters.surveytalent.com/…/bestel-nu-je-s… 💰 |...

Lierse Kempenzonen neemt afscheid van Urbain Spaenhoven

Lierse Kempenzonen en Urbain Spaenhoven zijn niet meer bij elkaar. Verschil in visie op de sportieve toekomst van de club ligt aan de basis van de scheiding tussen de sportief verantwoordelijke en de club.

Supermarkt Spar/Reva overvallen, bedienden pakken één dader

Drie gewapende gangsters hebben maandagavond even voor sluitingstijd om 20u supermarkt Spar/Reva aan de Eeuwfeestlaan in Lier overvallen. Ze bedreigden de kassiers met een wapen en konden enkele honderden euro's buit maken. Alles ging bijzonder snel. De politie zette bij een speurtocht naar de daders een politiehelicopter in. Eén verdachte kon 's avonds...

Brutale home-invasion

Vier of vijf gangsters hebben maandagochtend rond 4u in de woning van een Chinees wokrestaurant aan de Eikenlaan in Halle-Zoersel een home-invasion gedaan. Ze bedreigden de 3 volwassenen en 3 kinderen met messen en pistolen. Ze bonden hen ook vast en gingen aan de haal met enkele duizenden euro's.

Lierse Kempenzonen vraagt donatie mondmaskers

Lierse Kempenzonen gaf de spelers een individueel trainingsschema mee. De club vraagt aan zijn fans en gelinkte bedrijven om mondmaskers te doneren aan het Heilig Hart Ziekenhuis van Lier.

Busbouwer Van Hool sluit door coronavirus

Op vraag van de vakbonden wordt de productie bij busbouwer Van Hool in Koningshooikt woensdagmiddag om 13u stilgelegd. Op de werkvloer kan de gevraagde afstand van 1.5m tussen werknemers niet gegarandeerd worden. Het coronavirus treft dus ook Van Hool. DAF Oevel legde om dezelfde reden dinsdag al de productie in Oevel stil.

VOLG ONS

2,032FansLike
104VolgersVolg
42VolgersVolg
4AbonneesAbonneer
- Advertentie -
Wolfstee, provence in de Kempen

RECENT NIEUWS