16.3 C
Herentals
donderdag 9 juli 2020
Home Gemeente regio Lier

regio Lier

Nieuws uit Lier, Ranst, Broechem, Zoersel, Malle...

7 feestgangers opgepakt na bbq met 80 personen

De politie van de zone Hekla heeft dinsdagavond een bbq-feestje waarop 80 personen aanwezig waren, laten stilleggen. De agenten kregen daarbij versterking van agenten uit de politiezones Minos, Rupel en Lier. Van de 80 personen gedroegen 7 heethoofden zich agressief. Ze werden administratief opgepakt. Het feestje vond plaats in een gebouw op de Liersesteenweg in Lint.

Lierse Kempenzonen haalt Timo Cauwenberg

Lierse Kempenzonen heeft bij Lommel de 25-jarige linkerflankverdediger Timo Cauwenberg weggeplukt. Cauwenberg komt transfervrij over en tekende een contract van één seizoen met optie voor een bijkomend seizoen. Het is voor Lierse Kempenzonen al de 10e aanwinst. Het contract met Jonathan Kindermans werd ontbonden.

Biljartlegende Raymond Ceulemans (82) zet stapje terug

Biljartlegende Raymond Ceulemans (82) zet volgend seizoen een stapje terug bij het familieteam Mister 100. Het team dat aantreedt in de hoogste klasse van het biljarten bestaat nu uit zijn zonen Koen en Kurt en de kleinzonen Peter en Bart. Ook Jerry Hermans maakt deel uit van het competitieteam. Raymond staat het team bij als coach en...

Eerste memorial Marieke Vervoort uitgesteld

De eerste memorial Marieke Vervoort die op 3 oktober door Marieke Vervoort zou georganiseerd worden is uitgesteld. De Diestse rolstoelatlete was lid van AC Lyra. Die ateltiekclub wou er op 3 oktober één groot atletiekfeest voor G-atleten van maken. Door de coronacrisis kan dat niet doorgaan. De memorial is ineens verplaatst naar het najaar van 2021.

Brand vernielt tuinhuis in Lier

Een felle brand heeft vrijdagnamiddag een tuinhuis vernield in de Maanstraat in Lier. De brandweer kon maar moeilijk bij de vlammen. In het tuinhuis lag een grote partij hout. Die ging in de vlammen op. Niemand raakte gewond. De woning bleef gevrijwaard.

Felle regen zorgt voor wateroverlast

Het heeft flink geregend in de regio Neteland. In Lier liepen o.a. de Mallekotstraat, de Lispersteenweg en de Ernest Claeslaan onder water. In Berlaar was er de omgeving van Melkouwen die onder water liep. De korpsen van brandweerzone Rivierenland hadden de handen vol met het leegpompen van kelders.

Politie Lier pakt 2 jongeren na vechtpartij

De politie van Lier heeft woensdagnamiddag 2 jongeren opgepakt na een vechtpartij in de Frans Bogaertslaan in Lier. Het gaat om één jongere uit Nijlen en 1 uit Heist-op-den-Berg. Er werd in de struiken een verboden wapen en 25 gr. cannabis gevonden. De politie deed ook huiszoekingen bij de jongeren maar vond niets verdachts.

Wolf doodt nu schaap in Berlaar en is gezien in Grobbendonk

De wolf uit Duffel die eerder deze week in een weide in Berlaar een koe dood beet, heeft nu ook in datzelfde Berlaar een schaap gedood. De bejaarde boer en boerin gingen woensdagnacht in de stal kijken en daardoor sloeg de wolf op de vlucht. De andere acht schapen bleven ongedeerd. De wolf...

Duffelse wolf gespot in Nijlen, Berlaar en Kessel

De wolf die eerder deze week in Duffel werd gesignaleerd heeft ook in de omgeving van de Grote Nete, de streek van Berlaar, Nijlen en Kessel, een slachtoffer gemaakt. Er werd bij een boer in Berlaar een pas bevallen koe doodgebeten. Mogelijk blijft deze wolf nog enkele dagen in onze streek rondhangen. Landbouwers wordt...

El Ansri keert terug naar Lierse Kempenzonen

Lierse Kempenzonen heeft bij Thes Sport het voormalig talent Ibrahim El Ansri weggeplukt. El Ansri gold ooit als grote belofte van de JMG-Academie. Yoni Buyens verlaat de club en tekent bij de Limburgse eersteprovincialer Zepperen-Brustem.

VOLG ONS

2,032FansLike
104VolgersVolg
42VolgersVolg
4AbonneesAbonneer
- Advertentie -
Wolfstee, provence in de Kempen

RECENT NIEUWS