0 C
Herentals
zondag 17 januari 2021
Home Gemeente Hulshout

Hulshout

Nieuws uit Hulshout, Houtvenne, Westmeerbeek

Geen vijf windturbines op grens Hulshout-Westerlo

Vlaams minister voor Energie Zuhal Demir (N-VA) geeft geen vergunning voor de bouw van 5 windturbines op het industrieterrein van Hulshout/Westerlo. Er waren opmerkingen over de veiligheid en de nabijheid van woningen en een camping. De aanvrager van de vergunning, Luminus, kan nu naar de Raad voor Vergunningsbetwistingen, stappen.

Auto kantelt op zijkant bij botsing

Ziekenwagen, ambulance
Op het kruispunt van de Grote Baan en de Vaartstraat in Hulshout botsten donderdagavond rond 19.30u twee auto's. Een auto kwam op zijn zijkant terecht. De bestuurder is naar het ziekenhuis gevoerd.

AC Hulshout schrapt organisatie PK veldlopen

Corona doet nu ook het PK veldlopen van 10 januari in Hulshout schrappen. De organisatie is verschoven naar 2022.

Dief steelt werkmateriaal uit bestelwagen

Dieven hebben een hoeveelheid werkmateriaal gestolen uit een bestelwagen. Die stond geparkeerd in de Magazijnenstraat in Hulshout. De waarde van de buit bedraagt enkele duizenden euro's.

Houtvenne wint met 2-1 van Eendracht Aalst

Mols opende al in de 1' de score voor Houtvenne. Rond het halfuur maakte Cocchiere voor Aalst de gelijkmaker. 10' voor tijd scoorde Van Bauwel de 2-1, meteen de eerste zege voor Houtvenne. Zondag 11 oktober trekt Houtvenne naar Bocholt.

Houtvenne-Hoogstraten: 1-3

Houtvenne kwam op achterstand na goals van Verheyen en Van Zantvoort voor Hoogstraten. Van Aerschot kon in de 2e helft milderen maar Fall scoorde de 1-3.

Houtvenne-Hoogstraten

Houtvenne en Hoogstraten beginnen woensdagavond in 2de afdeling B aan de competitie. Houtvenne mist Sam Van Aerschot en Versteeven. Bij Hoogstraten zijn Tilburgs, Verheyen, Van Duck, Vermeeren en Van Zantvoort onzeker met blessures. Naqqadi keert terug uit schorsing. Houtvenne-Hoogstraten, woensdagavond 20u.

Windturbines Noorderwijk en Heultje blijven protest uitlokken

De 3 windturbines die Engie plant in Plassendonk in Noorderwijk en de 5 windturbines op het industrieterrein van Heultje-Hulshout blijven op protest rekenen. De turbines kregen negatief advies van de gemeentebesturen van Westerlo en Herentals.

Houtvenne verliest oefenmatch tegen Betekom: 0-2

Houtvenne verloor zaterdagavond een oefenmatch tegen Betekom. De wedstrijd eindigde op 0-2. foto's: Peter Verstraeten/KempenNieuws.be

Woning uitgebrand in Westmeerbeek

Donderdagnamiddag is brand uitgebroken in een woning op de hoek van de Provinciebaan en de Vennekensstraat in Westmeerbeek. De brand ontstond aan een televisietoestel. De vlammen bereikten het dak. Niemand raakte gewond. De bewoner was niet thuis want hij verblijft bij zijn moeder.

VOLG ONS

2,032FansLike
104VolgersVolg
42VolgersVolg
4AbonneesAbonneer
- Advertentie -
Wolfstee, provence in de Kempen

RECENT NIEUWS