2.6 C
Herentals
zaterdag 17 november 2018
Home Gemeente Hulshout

Hulshout

Nieuws uit Hulshout, Houtvenne, Westmeerbeek

Geert Daems blijft voor CD&V burgemeester in Hulshout

CD&V van burgemeester Geert Daems is de winnaar van de verkiezingen in Hulshout. CD&V haalt 11 zetels, N-VA heeft er 8, Open Vld/Groen/Sp.a haalt er 2.

Houtvenne haalt nog 2 versterkingen

Houtvenne trekt zondagnamiddag naar Ternesse. De roodgroenen gaan er na het op zoek naar hun eerste zege van het seizoen. Vorig weekend werd er 2-2 gespeeld tegen Bilzen/Waltwilder. De nieuwe aanwinsten Keita en Nakadi zijn nog niet speelgerechtigd.

KB Car Cleaning heeft nu ook eigen bandencentrale

KB Car Cleaning opende in het bedrijvencentrum La Corbeille in Westmeerbeek een nieuwe bandencentrale. Daarmee zet het bedrijf zijn expansie verder. foto's: Staf Kempenaers/KempenNieuws.be

58-jarige man sterft onder zitmaaier

ambulance, ziekenwagen (112)
Een 58-jarige man uit Hulshout is woensdagnamiddag onder een zitmaaier terecht gekomen. Dat gebeurde achter een woning in de Gravin de Merodestraat in Heultje (Westerlo). Vermoedelijk kreeg de man het gevaarte bij een herstelling over zich. Hij geraakte niet meer onder de machine onderuit en stierf aan zijn verwondingen. Toen de man gevonden werd was hij mogelijk al enkele...

Provincie werkt aan veerkrachtige dorpen

Lancering inspiratiegids vol succesverhalen uit binnen- en buitenland Onze dorpen zijn veranderd en staan voor een reeks nieuwe uitdagingen. De provincie Antwerpen wil lokale besturen meer veerkracht geven om daar samen met hun inwoners op te reageren. Daarvoor ontwikkelt ze een heel nieuw dorpenbeleid. Tientallen voorbeelden uit binnen- en buitenland tonen aan hoe overheden in een proces van participatie en...

Matthias Turelinckx ruilt KFC Turnhout voor Houtvenne

Matthias Turelinckx verlaat na 4 seizoenen KFC Turnhout en trekt naar Houtvenne. Daar moet hij de opvolger worden van doelman Bart Deelkens die zijn handschoenen aan de wilgen hangt.

Inwoners van Heultje mogen niet met afval naar Hulshout

De meeste inwoners van de Westelse deelgemeente Heultje willen het liefst met hun afval naar het recyclagepark in Hulshout. Dat ligt voor hen veel korterbij dan het containerpark van Westerlo. Normaal zou dat geen probleem mogen vormen. Alleen het containerpark van Westerlo is in handen van IOK. Dat van Hulshout is een gemeentelijk containerpark met eigen regels en tarieven....

Politie pakt 4 zigeunervrouwen in Hulshout

De politie Zuiderkempen heeft donderdagmiddag vier zigeunervrouwen opgepakt op verdenking van inbraak. Ze probeerden binnen te breken in een woning aan de Booischotseweg in Hulshout. Ze worden ook verdacht van een inbraak in een appartement op 9 januari. De 3 vrouwen verschijnen dinsdag voor de raadkamer. Het onderzoek loopt verder.

Politie Zuiderkempen pakt 3 inbrekers

De politie Zuiderkempen kon donderdagmiddag 3 inbrekers oppakken. Drie inbrekers die een woning aan de Booischotseweg in Hulshout viseerden werden donderdagmiddag rond 13u betrapt. Een getuige verwittigde de politie en kon de daders volgen. Er wordt nagegaan of ze nog voor andere inbraken in aanmerking komen.

Inbraak in appartement in Hulshout

politie
Dieven hebben ingebroken in een appartement aan de Booischotseweg in Hulshout. Ze forceerden de deur en doorzochten het appartement. Ze stalen juwelen.

VOLG ONS

1,554FansLike
104VolgersVolg
26VolgersVolg
3AbonneesAbonneer

RECENT NIEUWS