5.3 C
Herentals
woensdag 13 november 2019
Home Gemeente Herselt

Herselt

Nieuws uit Herselt, Ramsel en Bergom

Drie inbraken in Roteinde Ramsel

Dieven hebben in drie woningen in de wijk Roteinde in Ramsel ingebroken. Ze doorzochten de woningen en maakten juwelen, gsm's en horloges buit.

Afscheid Dries De Ceuster

In Herselt is dinsdag de 26-jarige Dries De Ceuster begraven. Hij overleed samen met zijn half-broer eind september in een hotelkamer in Firenze.

Tattoo-conventie met 80 artiesten uit 10 landen

Dit weekend kan je in The Mixx in Herselt naar een internationale Tattoo-conventie. Zaterdag en zondag kan je er 80 tattoo-artiesten uit 10 verschillende landen aan het werk zien. Zaterdag doorlopend van 11 tot 21 uur, zondag tussen 11 en 20 uur. Tatoeages en piercings en bijhorende technieken van de artiesten komen uit...

Herselt heeft een vermissingsprotocol dementie

In Herselt is dinsdagavond het vermissingsprotocol voorgesteld. Dat gebeurde net voor een lezing van Alain Remue van de Cel Vermiste Personen. Het vermissingsprotocol is een document dat door de thuiszorgdienst van de gemeente Herselt of door familieleden van dementerenden wordt ingevuld. Het document vermeldt de belangrijkste plaatsen uit het leven van de dementerende....

Boom valt op elektriciteitsdraad

Brandweer Westerlo (zone Kempen)
Aan de Goorbaan in Herselt viel dinsdagnamiddag een boom om. Hij kwam op de elektriciteitsdraad terecht. De brandweer kwam de boom vakkundig verwijderen.

52-jarige vrouw gewond bij ongeval

Bij een botsing tussen 2 voertuigen is donderdagvoormiddag rond 9.30u  een wagen in de gracht naast de Degstraat in Herselt beland. In het voertuig zat de 52-jarige bestuurster gekneld in haar wagen. Ze werd door de hulpdiensten bevrijd en lichtgewond naar het ziekenhuis gebracht.

Auto in gracht in Herselt

Maandagochtend kwam een auto in de gracht terecht naast de Wolfdonkseweg in Herselt. Dat gebeurde ter hoogte van het kruispunt met de Gijmelsesteenweg. Een 23-jarige vrouw uit Herselt zat gekneld en ze moest door de brandweer bevrijd worden. Ze is naar een ziekenhuis in Diest gebracht.

(Ge)Varenwinkel start donderdagavond

Met een buurtdag start donderdagavond het driedaags festival (Ge)Varenwinkel. Het blues- en rootsfestival in het gehucht Varenwinkel in Herselt is al aan de 22e editie toe. De opbrengst van het festival gaat naar de vzw Els Smiley. Die vzw probeert het sociaal contact van langdurig zieke kinderen te bevorderen. Alle info vind je op www.gevarenwinkelfestival.be.

Vandaal vernielt wagen in Herselt

Vandalen hebben de voorbije dagen een blauwe Opel beklad met roze verf. Ze spoten ook schuim in de radiator van de wagen. De eigenares van de wagen heeft een vermoeden naar de dader. De politie onderzoekt de zaak.

Fietseling trekt door Herselt, Begijnendijk en Tremelo

Zondag 11/8 kan je weer deelnemen aan de Fietseling. Die brengt de fietser door Herselt, Begijnendijk en Tremelo. De fietser krijgt op zijn tocht een aantal toeristische trekpleisters te zien en naast het parcours en op de vertrekplaatsen is er heel wat animatie. Inschrijven en starten kan vanaf 7 u in Begijnendijk, Herselt, Ramsel en Tremelo. Er is...

VOLG ONS

1,843FansLike
104VolgersVolg
42VolgersVolg
4AbonneesAbonneer
- Advertentie -
Wolfstee, provence in de Kempen

RECENT NIEUWS