18.3 C
Herentals
donderdag 9 april 2020
Home Gemeente Herselt

Herselt

Nieuws uit Herselt, Ramsel en Bergom

Diefstal in voetbalkantine Ramsel

dieven, inbraak
Dieven hebben ingebroken in de voetbalkantine van Ramsel. Ze sloegen een raam van de kantine in de Stationstraat in en geraakten binnen. Ze gingen op zoek naar buit maar die werd niet gevonden.

Provinciale parken en groendomeinen zondag dicht

Door de verwachte storm Ciara zijn een aantal provinciale parken en groendomeinen zondag gesloten. Het gaat om het Prinsenpark in Retie, de Averegten in Heist-op-den-Berg, de Hoge Mouw in Kasterlee, Hertberg in Herselt en Neteland in Lier. De parken en domeinen gaan maandagmiddag pas opnieuw open.

Winst voor OG Vorselaar dat 5e blijft in de rangschikking in 2B

Vorselaar - VV Laakdal 2 - 0, Zandhoven - KSV Schriek 3 - 0, Broechem A - White Star, Weelde - Verbr. Balen, Bevel - KFC Herselt, Rochus Deurne - KFC Ranst, Vlimmeren Sport - K Merksplas SK, Retie - Lentezon Beerse    Vlotte overwinning...

Dieven stelen elektriciteitkabels

Dieven hebben in de nacht van woensdag op donderdag op een werf aan de Aarschotseweg in Herselt elektriciteitskabels gestolen. De diefstal werd donderdagmorgen ontdekt.

Fietser uit Olen gewond in Herselt

Vrijdagmiddag werd op het kruispunt van de Diestsebaan en de Witputstraat in Herselt een fietser aangereden door een auto. De fietser, een 57-jarige man uit Olen werd gewond naar het ziekenhuis gebracht.

Herselt en Blauberg herdenken Willem Elschot

Herselt en deelfemeente Blauberg herdenken in 2020 het feit dat de schrijver 60 jaar geleden overleed. De start van het Willem Elschotjaar is op donderdag 30 januari met de opening van een tentoonstelling rond het leven en werk van Willem Elschot en zijn band met Blauberg/Herselt. In Herselt is er een Willem Elschot...

Midwinterjogging Bergom-Herselt

Zaterdag is er in het centrum van de Herseltse deelgemeente Bergom de Midwinterjogging. Vertrek vanaf 18u voor 4 km, om 18.45u voor de 8 km. Elke deelnemer krijgt aan de aankomst, als hij wil, een jenever.

Kerstkroeg opent naast kerk Herselt

In het centrum van Herselt opent vrijdagavond naast de kerk de speciale Kerstkroeg. De kroeg is geopend tot zaterdag 4 januari. Op zondag 22 en maandag 23 december is er kerstrestaurant. Met het initiatief worden 5 goede doelen gesteund.

Man riskeert 2 jaar cel voor partnergeweld

Een man uit Herselt riskeert 2 jaar celstraf voor partnergeweld. Hij had zijn partner een vuistslag gegeven en haar bij de keel gegrepen. Omdat de man eerder al een voorwaardelijke straf had gekregen voor geweld op 2 babys is de celstraf nu mogelijk vast.

Halfmaanstraat in Herselt 2 weken dicht door wegverzakking

De wegverzakking in de Halfmaanstraat in Herselt zorgt er nog 2 weken voor dat de straat is afgesloten voor het verkeer. De verzakking werd vrijdag vastgesteld. Er is een omleiding via de Dieperstraat. Op de Aarschotsesteenweg is er verkeer over één baanvak mogelijk. Het verkeer wordt er geregeld met verkeerslichten.

VOLG ONS

2,032FansLike
104VolgersVolg
42VolgersVolg
4AbonneesAbonneer
- Advertentie -
Wolfstee, provence in de Kempen

RECENT NIEUWS