4.9 C
Herentals
maandag 20 januari 2020
Home Gemeente Herselt

Herselt

Nieuws uit Herselt, Ramsel en Bergom

Herselt en Blauberg herdenken Willem Elschot

Herselt en deelfemeente Blauberg herdenken in 2020 het feit dat de schrijver 60 jaar geleden overleed. De start van het Willem Elschotjaar is op donderdag 30 januari met de opening van een tentoonstelling rond het leven en werk van Willem Elschot en zijn band met Blauberg/Herselt. In Herselt is er een Willem Elschot...

Midwinterjogging Bergom-Herselt

Zaterdag is er in het centrum van de Herseltse deelgemeente Bergom de Midwinterjogging. Vertrek vanaf 18u voor 4 km, om 18.45u voor de 8 km. Elke deelnemer krijgt aan de aankomst, als hij wil, een jenever.

Kerstkroeg opent naast kerk Herselt

In het centrum van Herselt opent vrijdagavond naast de kerk de speciale Kerstkroeg. De kroeg is geopend tot zaterdag 4 januari. Op zondag 22 en maandag 23 december is er kerstrestaurant. Met het initiatief worden 5 goede doelen gesteund.

Man riskeert 2 jaar cel voor partnergeweld

Een man uit Herselt riskeert 2 jaar celstraf voor partnergeweld. Hij had zijn partner een vuistslag gegeven en haar bij de keel gegrepen. Omdat de man eerder al een voorwaardelijke straf had gekregen voor geweld op 2 babys is de celstraf nu mogelijk vast.

Halfmaanstraat in Herselt 2 weken dicht door wegverzakking

De wegverzakking in de Halfmaanstraat in Herselt zorgt er nog 2 weken voor dat de straat is afgesloten voor het verkeer. De verzakking werd vrijdag vastgesteld. Er is een omleiding via de Dieperstraat. Op de Aarschotsesteenweg is er verkeer over één baanvak mogelijk. Het verkeer wordt er geregeld met verkeerslichten.

Vrouw geslipt op glad wegdek in Herselt

Op de Provinciebaan in Herselt is donderdagochtend een 25-jarige vrouw uit Heist-op-den-Berg lichtgewond geraakt. Vermoedelijk slipte ze op het gladde wegdek. Ze kwam met haar auto tegen een elektriciteitspaal terecht. De vrouw werd overgebracht naar het AZ Herentals.

Dief steelt slijpmachine

Op de Provinciebaan in Herselt brak in de nacht van dinsdag op woensdag een dief in een bestelwagen in. Hij verbrijzelde een ruit en stal een slijpmachine.

Drie inbraken in Roteinde Ramsel

Dieven hebben in drie woningen in de wijk Roteinde in Ramsel ingebroken. Ze doorzochten de woningen en maakten juwelen, gsm's en horloges buit.

Afscheid Dries De Ceuster

In Herselt is dinsdag de 26-jarige Dries De Ceuster begraven. Hij overleed samen met zijn half-broer eind september in een hotelkamer in Firenze.

Tattoo-conventie met 80 artiesten uit 10 landen

Dit weekend kan je in The Mixx in Herselt naar een internationale Tattoo-conventie. Zaterdag en zondag kan je er 80 tattoo-artiesten uit 10 verschillende landen aan het werk zien. Zaterdag doorlopend van 11 tot 21 uur, zondag tussen 11 en 20 uur. Tatoeages en piercings en bijhorende technieken van de artiesten komen uit...

VOLG ONS

1,843FansLike
104VolgersVolg
42VolgersVolg
4AbonneesAbonneer
- Advertentie -
Wolfstee, provence in de Kempen

RECENT NIEUWS