12.2 C
Herentals
maandag 19 april 2021
Home Gemeente Herentals

Herentals

Nieuws uit Herentals, Noorderwijk en Morkhoven

Amstel Gold Race – een echte millimeterspurt

De Amstel Gold Race, editie 2021, zal in het geheugen staan als de wedstrijd die eindigde op millimeterspurt. Van Aert won voor Pidcok. Kijk maar!

Jaagpad naast ’t Saske wordt verniewd

Een aannemer start op maandag 19 april met de heraanleg van het jaagpad naast 't Sakske in Herentals, langs het kanaal Herentals-Bocholt. Het gaat om het deel van aan de Noordervaart tot aan Sas 10, op de hoek van de Ringlaan en de Herenthoutseweg in Herentals. De werkzaamheden duren zeker tot het einde van deze maand.

Wout van Aert wint Amstel Gold Race na millimeterspurt

Wout van Aert heeft de Amstel Gold Race gewonnen. Hij won de millimeterspurt voor Tom Pidcock en Schachmann. Van Aert sluit met deze 2e klassieke zege een prima voorjaar af. Hij won eerder al Gent-Wevelgem. Voor Jumbo-Visma werd het zondag een dubbelslag. Ook Marianne Vos won de klassieker bij...

La Vie en Yo opent pop-up in Noorderwijk

Yo Vannuffelen en dochter Jana Seyen hebben aan de Ring in Noorderwijk hun pop-up geopend. Twee keer per jaar openen ze een fysieke kledingwinkel. Die is een aanvulling op hun website met hun kledingcollectie. De winkel in Noorderwijk is geopend tot eind juni. Adres: Ring 104.

Van Aert samen met ploegmaat Roglic in Amstel Gold Race

Wout van Aert sluit zondag zijn voorseizoen af in de Amstel Gold Race. Normaal zou hij die wedstrijd niet rijden maar door het annuleren van Parijs-Roubaix paste hij zijn programma aan. Ook zijn ploegmaat Roglic rijdt de Amstel Gold Race. Beiden zijn favoriet.

Magali Kempen in halve finale Monastir

Magali Kempen uit Morkhoven heeft zich op het 15.000-dollartornooi van Monastir (Tunesië) geplaatst voor de halve finales. Ze versloeg in de kwartfinale de Tsjechische Linda Noskova met 7-6 en 7-5.

GP Rik Van Looy op zondag 27 juni

Dit jaar komt er opnieuw een volwaardige GP Rik Van Looy. Er wordt vertrokken in Grobbendonk, aankomst is op de Grote Markt in Herentals. Koersdirecteur Nick Nuyens tekende een knappe omloop uit op een parcours in de Zuiderkempen. Er zitten 2 kasseistroken in Wiekevorst in. Die worden driemaal aangedaan.

Vrachtwagen verliest lading glas – Ringlaan deels versperd

De brandweer van Herentals moest donderdagnamiddag op de Ring glas opruimen. Een vrachtwagen had ter hoogte van de hondenclub een lading glas verloren.

Moordzaak juf Mieke: DNA-staal 100 mannen kan voor doorbraak zorgen

Het onderzoek in de moordzaak van zorgjuf Mieke in Noorderwijk loopt volop. De juf werd op 10 november van vorig jaar in haar woning vermoord. Er is nog geen spoor van de dader, ook niet na het programma Faroek op VTM. De politie hoopt nu op een match in DNA-stalen. In de woning...

Buurt Tempels Morkhoven is tegen skateterrein

De buurtbewoners van de wijk Tempels in Morkhoven organiseren een petitie tegen een mogelijk skateterrein in hun wijk. De stad liet het oude speelplein afbreken en wil er een skatterrein voor de jeugd realiseren. Volgens de buurtbewoners zijn er weinig of geen skatende tieners in hun buurt. Ze vrezen voor hangjongeren.

VOLG ONS

2,032FansLike
104VolgersVolg
42VolgersVolg
4AbonneesAbonneer
- Advertentie -
Wolfstee, provence in de Kempen

RECENT NIEUWS