15.3 C
Herentals
maandag 16 september 2019
Home Gemeente Heist-op-den-Berg

Heist-op-den-Berg

Nieuws uit Heist-op-den-Berg, Hallaar, Booischot, Itegem, Wiekevorst, Schriek

Uitslagen voetbal hogere reeksen

Lierse Kempenzonen-SK Heist: 0-1, Lierse Kempenzonen-Visé: 1-2, Sp. Hasselt-Berchem: 3-2, Pelt-St. Lenaarts: 1-4, Houtvenne-Turnhout: 1-1, Zwarte Leeuw-E. Termien: 2-2, Witgoor-Heur Tongeren: 1-2, Charleroi Farciennes-Dessel Sp.: 2-1

Programma voetbal hogere reeksen

Lierse Kempenzonen-Visé, Patro Eisden-SK Heist, Duffel-ASV Geel, Sp. Hasselt-Berchem Sp., Tienen-Vosselaar, Pepingen Halle-Hoogstraten, Pelt-St. Lenaarts, Houtvenne-Turnhout, Zwarte Leeuw-E. Termien, Witgoor-Heur Tongeren, Charleroi F.-Dessel Sport.

Heistse landbouwdag zet platteland in de kijker

56e editie van de Heistse Landbouwdag – Platteland vol plezier! Ontdek het Heistse platteland! Dat is de insteek van de 56e editie van de Heistse Landbouwdag, die plaatsvindt op zaterdag 14 september. De tijd dat ‘De Landbouwdag’ puur alleen voor land- en tuinbouwers was, ligt al enkele jaren achter ons. De laatste jaren kan het grote...

Rupsje Nooitgenoeg

 RUPSJE NOOITGENOEG KOMT NAAR CULTUURCENTRUM ZWANEBERG! De hartverwarmende familievoorstelling Rupsje Nooitgenoeg is gebaseerd op vier spannende verhalen van Eric Carle. Na Amerika, Australië, Nederland en Engeland komt ieders favoriete insectje Cultuurcentrum Zwaneberg (Heist-op-den-Berg) tijdens de herfstvakantie binnen gekropen. In een prachtige en kleurrijke theatershow komt niet alleen dit hongerige rupsje tot leven,...

Nationale voetbaluitslagen

In de hogere reeksen gingen al een aantal ploegen uit onze regio aan de slag. De uitslagen: KVC Westerlo-Beerschot: 2-0, Dessel-Tubeke: 1-0, Heist-Rupel Boom: 1-0, Lierse Kempenzonen-RWDM: 0-1, Vosselaar-Berchem: 1-0, Hoogstraten-O. Wijgmaal: 4-1, ASV Geel-Capellen: 2-1, St.-Lenaerts-Betekom: 1-1, Beringen-Witgoor: 2-0.

Kalender voetbal hogere reeksen

In de hogere klassen zijn volgende wedstrijden: KVC Westerlo-Beerschot, Dessel-Tubeke, Heist-Rupel Boom, Lierse Kempenzonen-RWDM, Vosselaar-Berchem, Hoogstraten-O. Wijgmaal, Geel-Capellen, Duffel-Hasselt, Turnhout-Bilzerse, St. Lenaerts-Betekom, Beringen-Witgoor, Lyra Lierse-Houtvenne, Linden-Zwarte Leeuw.

Motorrijder zwaargewond na botsing op Mechelbaan

Donderdagvoormiddag is rond 9.30u een motorrijder levensgevaarlijk gewond bij een botsing op de Mechelbaan in Beerzel. De motorrijder botste er met een auto. De rijweg bleef lange tijd afgesloten. Er kwam een verkeersdeskundige ter plaatse.

Nationale voetbaluitslagen: Heist wint, Westerlo verliest

SK Heist won met 0-3 op het veld van Luik. KVC Westerlo verloor voor de eerste keer dit seizoen met 1-0 op het veld van Virton. Andere uitslagen: Thes Sport-Dessel: 1-1, La Louvière-Lierse Kempenzonen: 2-1, Zwarte Leeuw-St.-Lenaerts: 1-7, Houtvenne-Termien: 2-2, Witgoor-Wellen: 0-1 en City Pirates-Turnhout: 1-1.

Heist neemt massaal afscheid van haar ‘lachende burgemeester’

In de kerk van Heist-op-den-Berg is zaterdagmiddag afscheid genomen van ereburgemeester Diane Verbist-Vandenwijngaerden. Ze overleed vorige week en werd 89 jaar oud. In verschillende toespraken werd haar inzet voor haar gezin en de Heistenaren extra in de verf gezet en geloofd. Ze kreeg voor eeuwig het etiket van 'lachende burgemeester' mee. Onder de...

3 Woninginbraken in Schriek

Vorige nacht werd in 3 woningen in de Heistse deelgemeente Schriek ingebroken. Dat gebeurde in woningen in de Hoogstraat, de Tulpenstraat en de Dr. J. Vermeylenstraat. De omvang en aard van de buit is niet gekend.

VOLG ONS

1,843FansLike
104VolgersVolg
42VolgersVolg
3AbonneesAbonneer
- Advertentie -
Wolfstee, provence in de Kempen

RECENT NIEUWS