2.6 C
Herentals
zaterdag 17 november 2018
Home Gemeente Grobbendonk

Grobbendonk

Nieuws uit Grobbendonk en Bouwel

Grobbendonk kent schepenen en bevoegdheden

De gemeente Grobbendonk wordt de komende zes jaar bestuurd door een enthousiast team dat vernieuwing, verjonging en ervaring combineert. Vanaf 1 januari 2019 zal Marianne Verhaert als eerste vrouwelijke burgemeester een nieuwe wind door Grobbendonk en Bouwel laten waaien. ‘We staan voor heel wat uitdagingen en zullen de komende jaren daadkrachtig besturen. Over zes jaar wil ik...

Reconstructie roofmoord op verpleegster Christine Lenaerts

Dinsdagmiddag is op Campus Vesta de reconstructie gebeurd van de moord op de gevangenisverpleegster Christine Lenaerts uit Bouwel. De 2 moordenaars werden opgepakt tijdens hun vlucht met de wagen van hun slachtoffer in Spanje. De reconstructie moest het aandeel van beide verdachten duidelijk maken. De verpleegster werd met haar jas gewurgd. Ze werd dood in de berm langs het kanaal...

Held van de week: Louis bakt Rode Neuzen Pannenkoek

De kleine Louis uit Grobbendonk heeft het hart op de juiste plaats. Hij bakte vorige weekend 85 pannenkoeken en ging ze in de buurt verkopen. De opbrengst, toch 100 euro, maakte hij over aan de actie Rode Neuzen. Knap toch!

KFC Herenthout moet in laatste minuut goal toestaan in Bouwel

De derby in derde provinciale C tussen Exc. Bouwel en Herenthout leek lange tijd in het voordeel van de Stoeters beslecht te worden. El Harouat had in de 77' gescoord. In de slotminuut bezorgde Giovanni Huysmans de thuisploeg nog de gelijkmaker.

Heikant-VC Herentals, Bouwel-Herenthout en Lille-De Kempen interessant

In de eerste provinciale van het voetbal staan er met Heikant-VC Herentals en Lille-De Kempen zaterdagavond twee interessante matchen op het programma. In derde provinciale C staat zondagnamiddag de interessante derby tussen Bouwel en Herenthout op het programma.

Derby Grobbendonk-SKS Herentals om 18u en dan vuurwerk

In vierde provinciale E spelen KFC Grobbendonk en SKS Herentals al om 18u de derby. Na de wedstrijd is er mogelijk als het weer het toelaat, vuurwerk.

Moordverdachten moord Christine Lenaerts blijven in de cel

Marco L. en Ashley V.D.V., de moordverdachten van de roofmoord op Christine Lenaerts, de gevangenisverpleegster uit Bouwel, blijven nog langer in de cel. Ze verschenen vrijdag voor de raadkamer en daar werd hun aanhouding bevestigd. Het lichaam van Christine Lenaerts werd op 26 april langs het kanaal Herentals-Bocholt gevonden. De beide moordverdachten werden een dag later op de vlucht...

Een Goedendag uit Bouwel

Al voor de 4e keer organiseert de vzw De Bovenste Plank een fototentoonstelling 'Een Goedendag uit Bouwel'. De tentoonstelling is gratis te bezoeken op: - vrijdag 9/11: 13 tot 19u - zaterdag 10/11: 10 tot 19u - zondag 11/11: 10-19u De tentoonstelling is in de Parochiezaal in Bouwel.

Fietsers verheugen zich op fietsostrade Herentals-Lier

De fietsers uit de regio Neteland hebben dinsdag en woensdag op infomarkten in Herentals en Grobbendonk kennis genomen van de plannen rond de fietsostrade Herentals-Lier. De plannen werden alvast enthousiast onthaald. foto's: Marcel Nelis/KempenNieuws.be

Engelse sportgigant Gymshark brengt 125 jobs naar Bleckmann

Bleckmann heeft er met de Engelse sportkleding-gigant Gymshark een belangrijke klant bij. Gymshark is in Grobbendonk goed voor 125 extra jobs, in piekmomenten worden er dat 400!

VOLG ONS

1,554FansLike
104VolgersVolg
26VolgersVolg
3AbonneesAbonneer

RECENT NIEUWS