8.1 C
Herentals
dinsdag 20 oktober 2020
Home Gemeente Grobbendonk

Grobbendonk

Nieuws uit Grobbendonk en Bouwel

Vijf illegale Soedanezen in truck vol meststoffen DCM

De politie Neteland heeft maandagnamiddag in de buurt van het meststoffenbedrijf DCM aan de Bannerlaan in Grobbendonk 5 illegalen opgepakt. Ze zaten verstopt in een vrachtwagen en sprongen er bij DCM uit. Ze sloegen op de vlucht maar konden na een speuractie opgepakt worden. Het gaat vermoedelijk om Soedanezen. De Dienst Vreemdelingenzaken beslist over hun lot.

SKS Herentals wint met 1-3 bij Wezel Sp. B en blijft leider

SKS Herentals blijft het in vierde provinciale F uitstekend doen. Het won met 1-3 bij Wezel Sp. B. Andere uitslagen: Oud-Turnhout-St. Dimpna B: 1-2 en Grobbendonk-Ross. Hulsen: 5-2. Kalender zondagnamiddag: HIH Turnhout-Pulderbos, Gierle-Ezaart.

Voetbal 3C: Bouwel-Wavria en Linda Olen-Putte

Exc. Vorst-Noordstar, Linda Olen-Putte FC, Laakdal-Hooikt, Beerzel-Punt/Larum, Schriek-Oevel, Hallaar-Rauw, Bouwel-Wavria, Katelijne-Netezonen

Café De Lindekens wordt danscafé The Nixx

Het interieur van baancafé De Lindekens aan de Lierseweg in Bouwel/Grobbendonk wordt momenteel verbouwd. Het café krijgt een nieuwe bestemming als baancafé en een nieuwe naam: Danscafé The Nixx. De datum van opening wordt nog meegedeeld en zal in coronaveilige tijden gebeuren.

Eerste winst voor Bouwel in 3C

Exc. Bouwel kan dan toch winnen. Het won met 2-3 bij Netezonen en pakt de eerste driepunter. Andere uitslagen zaterdagavond: Rauw-Schriek: 6-0, Putte FC-Exc. Vorst: 3-0, Netezonen-Bouwel: 2-3, Hooikt-Linda Olen: 2-0 en Punt/Larum-Laakdal: 3-2. Zondagnamiddag: Wavria-Hallaar, Oevel-Beerzel en Noordstar-Katelijne.

Exc. Bouwel-Noordstar: 1-3

Noordstar leidde aan de rust met 0-1. De eindstand was 1-3. Noordstar pakt 7 op 9. Exc. Bouwel mist zijn competitiestart compleet en blijft in derde provinciale C achter met 0 op 9. Bruynseels bracht net voor de rust de stand op 0-1. Schenck stelde vlak na de rest gelijk: 1-1. Habraken en Caers...

Man stuurt 769 sms-jes naar ex-vrouw en riskeert celstraf

Een Ierse man die in Grobbendonk woont riskeert een celstraf van 24 maanden voor belaging en bedreiging van zijn ex-vrouw. Hij kon de scheiding sinds september 2017 niet verkroppen. Toen vertrok de vrouw met haar kinderen van 2 en 1 jaar oud. De man bestookte zijn vrouw sindsdien met liefst 769 sms-jes. In een aantal van die...

Honderden ooievaars zorgen voor stroomstoringen

Technici van netwerkbeheerder Elia hebben de oorzaak gevonden van de korte stroomstoringen die de regio Nijlen-Grobbendonk-Vorselaar de voorbije dagen hebben geteisterd. Die oorzaak ligt mogelijk in een grote groep ooievaars die in de hoogspanningsmasten neerstreken en waneer ze opvlogen met hun grote vleugels de hoogspanningsdraden raakten. De link werd gelegd toen een natuurliefhebber de ooievaars donderdag observeerde...

Grote elektriciteitspanne treft Vorselaar en Grobbendonk

Woensdagnamiddag was er in Vorselaar en enkele straten in Grobbendonk een grote elektriciteitspanne. Voor de horeca en gezinnen was dat erg vervelend.

Gemeente Grobbendonk investeert in 3 ANPR-camera’s

Het gemeentebestuur van Grobbendonk investeert 300.000 euro in 3 ANPR-camera's met nummerplaatherkenning. De camera's worden geïnstalleerd op de Herenthoutsesteenweg, de Leopoldstraat en de Heirbaan. De installatie van de camera's moet de verkeersveiligheid verhogen en de criminaliteit aanpakken/mee oplossen.

VOLG ONS

2,032FansLike
104VolgersVolg
42VolgersVolg
4AbonneesAbonneer
- Advertentie -
Wolfstee, provence in de Kempen

RECENT NIEUWS