0 C
Herentals
zondag 17 januari 2021
Home Gemeente Grobbendonk

Grobbendonk

Nieuws uit Grobbendonk en Bouwel

Walter Roelants haalt eindmeet Dakar Rally

Motorcrosser Walter Roelants heeft de finish bereikt van de Dakar Rally. Voor hem komt er een perfect en succesvol einde aan de Dakar Dream. Walter Roelants: "Bloed, zweet en bijna tranen." Walter Roelants is met zijn 60 jaar de oudste motorrijder die de Dakar Rally succesvol uitreed. Hij liet zijn race sponsoren en...

Politie pakt man die onder invloed was

De politie Neteland kon maandagavond rond 20u in de Bergstraat in Grobbendonk een man tegenhouden die onder invloed was van verdovende middelen. De man werd bestuurlijk aangehouden en mocht een nachtje in de politiecel doorbrengen. De hond die in zijn bestelwagen zat mocht een nachtje in het hondenhok van het politiekantoor doorbrengen.

Afvalcontainers zijn kleine stortplaatsen

Wandelaars ergeren zich aan de kleine stortplaatsen die rond afvalcontainers ontstaan. Ze legden de 'stortjes' in Den Troon, het Hoevepad en de Kasteeldreef in Bouwel vast op foto.

Verwarmingsketel vat vuur in kelder

De brandweer van Grobbendonk moest maandagochtend rond 8 uur naar een woning in de Rerum Novarumstraat in Grobbendonk. Daar had een verwarmingsketel vuur gevat. De brandweer had de vlammen snel geblust. De schade bleef beperkt. Niemand raakte gewond.

Mountainbiker rijdt vrouw gebroken schouder

De politie van de zone Neteland zoekt de mountainbiker die woensdagnamiddag aan Echelpoel in Bouwel een vrouw omver reed. De vrouw was samen met een vriendin aan het wandelen en ze gingen richting sporthal in Bouwel. Plots werd ze langs achter aangereden door een mountainbiker en kwam ze ten val. Ze brak haar schouder en moest naar...

Jos Verlooy 3e in jumping Riyad

De Grobbendonkse ruiter Jos Verlooy is met zijn paard Varouna derde geëindigd op de jumping van Riyad in Saoedi-Arabië. Een prima prestatie van de ruiter van Stal Euro Horse. foto: Jos Verlooy

Combi politie botst met vrachtwagen

Donderdagvoormiddag botste op de Herentalsesteenweg in Grobbendonk, ter hoogte van hotel Aldhem, een combi van de politie Neteland met een Nederlandse vrachtwagen. De agenten moesten ter controle naar het ziekenhuis. De afhandeling van het ongeval moest door agenten van de nabijgelegen politiezone gebeuren.

Jos Verlooy is beste ruiter ter wereld bij U25

De Grobbendonkse ruiter Jos Verlooy voert de stand van de beste ruiter 2020 in de categorie U25 aan. Verlooy verjaart volgende week dinsdag en behoort dan niet langer tot de categorie U25. In de rangschikking gaat Jos Verlooy de Ier Allen en de Amerikaan Moggre vooraf. Jos Verlooy rijdt voor de stal Euro Horse in Grobbendonk.

Gaslek verontrust buurt Vaartkom

Er was zaterdagmiddag even paniek aan de Vaartkom in Grobbendonk. Daar werd een gasgeur waargenomen. De brandweer vond geen echt gaslek wel een defect in een leiding van een vrachtwagen. De vrachtwagen stond op de vrachtwagenparking. Hij werd verzet en de leiding werd hersteld.

Brandweer viert patroonheilige Sint-Barbara

Zaterdag zullen heel wat brandweerposten naar jaarlijkse traditie de patroonheilige Sint-Barbara vieren. Dat zal in onze regio deze keer minder uitbundig en coronaproof gebeuren.

VOLG ONS

2,032FansLike
104VolgersVolg
42VolgersVolg
4AbonneesAbonneer
- Advertentie -
Wolfstee, provence in de Kempen

RECENT NIEUWS