16.9 C
Herentals
donderdag 9 april 2020
Home Gemeente regio Geel

regio Geel

Nieuws uit Geel, Larum, Oosterlo, Winkelomheide, Elsum, Laakdal, Veerle-Laakdal,...

Geel Netwerkt voor en door ondernemers

 Geel Netwerkt voor en door ondernemers Wat is Geel Netwerkt? 100% gratis. 100% virtueel. 100% netwerken. Laat de coronacrisis geen impact hebben op het onderhouden en uitbreiden van je professioneel netwerk. Op vrijdag 17 april om 10u00 organiseert Geel Netwerkt de eerste editie van...

ASV Geel in beroep tegen geweigerde licentie

ASV Geel gaat bij de voetbalbond in beroep tegen de beslissing om de licentie voor volgend seizoen in amateurklasse niet toe te kennen. De club heeft tot de dag dat het beroep wordt behandeld de kans om het dossier volledig te maken. Het beroep wordt op 14 april behandeld.

Te weinig verkeer, meer snelheidsduivels

De politie van de zone Geel-Laakdal-Meerhout heeft bij snelheidscontroles in Geel en Laakdal 9 rijbewijzen ingetrokken. Een snelheidsduivel reed 178 km/uur in Geel, in Laakdal was er een laagvlieger met 144 km/u. De overtreders mogen het voor de politierechtbank gaan uitleggen.

Triatlon Geel 2020 afgelast

De organisatoren van de Triatlon Geel hebben de editie die gepland stond op 10 mei geannuleerd. Er komt dit jaar geen nieuwe editie. De wedstrijd staat in 2021 gepland op 9 mei 2021.

Eedaflegging achter gesloten deuren en voor webcam

Open Vld Geel Bijzondere eedaflegging voor nieuw lid bijzonder comité Berten Kempen (Open Vld) legde donderdagavond voor de gemeenteraad de eed af als nieuw lid van het Bijzonder Comité Sociale Diensten (BCSD). Een zeer bijzondere eedaflegging want door de coronacrisis gebeurde dit niet voor een voltallige gemeenteraad, maar achter gesloten deuren voor de...

Nog geen licentie voor ASV Geel

ASV Geel heeft geen licentie gekregen. De club worstelt met financiële problemen. Zo is er een achterstand in het betalen van spelerslonen, RSZ en andere vergoedingen. De club kan tegen de beslissing binnen de 3 dagen beroep aantekenen. Indien ASV Geel geen licentie krijgt, dan tuimelt de club naar provinciale afdeling.

Meldingen overtredingen coronamaatregelen zinloos?

Enkele werknemers van een bedrijf in Geel vinden dat meldingen van overtredingen in bedrijven tegen de coronamaatregelen niet direct opgevolgd worden. Ze vinden dat de werkgever zo de gezondheid van de werknemers in gevaar brengt. We zetten hieronder de verontruste e-mail. "Melding overtreding coronaregels zinloos?  De overheid en virologen roepen de bevolking op...

Politie vat inbreker

De politie van de zone Geel-Meerhout-Laakdal heeft na tips van burgers de dader kunnen oppakken van 2 brutale inbraken in het centrum van Geel. De man sloeg telkens met een zware hamer de voordeur van handelszaken in.

Verantwoordelijken Cunina eindelijk veilig terug uit Haïti

Sophie Vangheel van Cunina Geel is samen met 2 van haar medewerkers veilig, en een week later dan gepland, terug gekeerd van een bezoek aan verschillende scholenprojecten in Haïti. Door de coronacrisis was vorig week hun vlucht met Air France richting Europa afgelast.

Twee bromfietsen gestolen

dieven, inbraak
Het voorbije weekend zijn uit de gemeenschappelijke garage van een appartementsgebouw aan de Larumseweg in Geel twee bromfietsen gestolen. De diefstal moet tussen vrijdagavond 18u en zondagnamiddag 16u gebeurd zijn.

VOLG ONS

2,032FansLike
104VolgersVolg
42VolgersVolg
4AbonneesAbonneer
- Advertentie -
Wolfstee, provence in de Kempen

RECENT NIEUWS