18.9 C
Herentals
donderdag 18 juli 2019
Home Gemeente regio Geel

regio Geel

Nieuws uit Geel, Larum, Oosterlo, Winkelomheide, Elsum, Laakdal, Veerle-Laakdal,...

Dieven plegen ramkraak bij Elektromic

Dieven hebben vorige nacht een ramkraak gepleegd op de elektronicazaak Elektromic aan de Molseweg in Geel. Rond 2u smeten ze met een kasseisteen de zijramen van de zaak stuk. Ze geraakten zo binnen en stalen een 15-tal Ipods en McBooks van het merk Apple. Door de inbraak ging het alarm af. De dieven geraakten nog tijdig weg....

Auto rijdt in woning in Meerhout

Zondagochtend is rond 4.30u een auto in een woning gereden aan Weverberg in Meerhout. De 35-jarige chauffeur uit Geel werd gewond naar het ziekenhuis gebracht. De woning moest door de brandweer gestut worden.

Auto vliegt uit bocht en maakt gat in gevel woning

In Laakdal is vrijdagochtend aan Steenberg een auto uit een bocht gevlogen. De wagen belandde in de gevel van een woning. De bestuurder werd lichtgewond naar het ziekenhuis gebracht.

Jan en Martha 60 jaar getrouwd

Samen met familie en vrienden vierden Martha Bervoets en Jef Belmans, in Geel ook bekend als de boe en de jager, hun 60e huwelijksverjaardag. Charmezanger Jan Geenen zorgde voor de perfecte sfeer en schepen Ben Van Looveren kwam Martha en Jef een kopie van hun oorspronkelijke trouwakte bezorgen. Het stel straalde bijna even hard als de zon...

Jaagpad onder brug Eindhout open voor fietsers

De aannemer heeft het jaagpad onder de brug van de nieuwe brug in Eindhout (Laakdal) donderdag opnieuw opengesteld voor fietsers. Tweewielers moeten niet langer de omleiding via Hezemeer en Biezenhoek volgen.

Kajakkers for life steken succesvol Noordzee over

Zeven kajakkers van de Geelse Kajakvaarders en de Kastelse Kajak Klub zijn er dinsdag ingeslaagd om per kajak de Noordzee over te steken. De zeven helden maakten hun overtocht voor het goede doel: Kom op Tegen Kanker. Woensdagavond werden de kajakkers door meer dan honderd enthousiastelingen aan het lokaal van de Geelse Kajakvaarders onthaald.

Brandweer zone Kempen is binnen 12′ ter plaatse

De brandweerkorpsen uit de zone Kempen hebben gemiddeld 12' nodig om op de plaats van onheil te zijn. De brandweer van de zone Antwerpen is volgens de statistieken van Binnenlandse Zaken 5' sneller. Dat is volgens Koen Bollen, zonecommandant van de brandweerzone Kempen, gemakkelijk te verklaren. Zo zijn de meeste korpsen in de zone gemengde korpsen met...

Gratis naar Roots Festival

In het Stadspark van Geel kan je zondag naar het gratis Roots Festival. Organisator Nanangwa Voorwaarts wil met het festival de zwarte cultuur naar Geel brengen. Alle info op www.nanangwavoorwaarts.com. Aanvang: 13u.

Gewonde bij frontale botsing

ambulance, ziekenwagen (112)
Op de Geelsebaan in Laakdal viel een lichtgewonde toen een auto op een wagen botste die achterwaarts van een oprit van een woning de baan opdraaide. Het ongeval gebeurde rond 9.40u. Eén van de inzittenden raakte gewond en moest naar het ziekenhuis gebracht worden.

7 kayakkers varen van Dover naar Gent

7 kayakkers van de Geelse Kayakvaarders en de Kastelse Kayakclub varen vanaf zaterdag van Dover naar Gent. Ze doen de 222 km over 5 dagen en zullen per dag circa 45 km afleggen. De kayakkers steken ook het Kanaal over. De overtocht gebeurt voor het goede doel van Kom op Tegen Kanker. Alle info vind je op...

VOLG ONS

1,805FansLike
104VolgersVolg
38VolgersVolg
3AbonneesAbonneer

RECENT NIEUWS