19.3 C
Herentals
dinsdag 29 september 2020
Home Gemeente regio Geel

regio Geel

Nieuws uit Geel, Larum, Oosterlo, Winkelomheide, Elsum, Laakdal, Veerle-Laakdal,...

Kettingbotsing met 3 gewonden in stormregen

Op  de E313 in Laakdal is vrijdagavond in de stormregen een kettingbotsing gebeurd. Dat gebeurde ter hoogte van de bedrijfsgebouwen van Nike. Bij de kettingbotsing waren er 4 voertuigen betrokken. Drie personen raakten lichtgewond.

Chauffeur gewond bij botsing

Op het kruispunt van de Twee Molenstraat en de Lammerdries in Geel zijn donderdagochtend 2 auto's gebotst. Eén van de wagens belandde in de berm. De chauffeur moest uit zijn voertuig bevrijd worden. Hij werd lichtgewond naar het ziekenhuis gevoerd.

48 kleuters en 5 kleuterleidsters in quarantaine

In de vrije Basisschool Sint-Dimpna in Geel zijn 48 kleuters en 5 kleuterleidsters in quarantaine geplaatst. Een kleuterleidster testte maandag positief op quarantaine en omdat ze nauw contact had met haar 4 collega's werden ze alle 5 in quarantaine geplaatst tot 2 oktober. De 48 kleuters uit de klasjes van de 3-jarigen werden in thuisquarantaine geplaatst. De...

Man verbrand bij opstoken afval

In Geel is zaterdagavond rond 17.50u een man verbrand geraakt toen hij in zijn tuin afval probeerde op te stoken. Het ongeval gebeurde in Westerhoeven in Geel. De man goot benzine op de vlammen en daardoor ontstond er een steekvlam. Buren konden de vlammen blussen nog voor de brandweer arriveerde. Ook een afdak was beginnen te branden.

Brand vernielt bovenverdieping woning

Tijdens slijpwerkzaamheden is vrijdagvoormiddag brand ontstaan op de bovenverdieping van een leegstaande woning aan de Klein Borgtstraat in Laakdal. De bovenverdieping is vernield, de benedenverdieping liep veel waterschade op. Niemand raakte gewond.

Koe in de maïs

In een veld aan de Roerdompstraat 9 in Geel-Ten-Aard kan je op zondag 30 augustus terecht voor een zoektocht in de maïsdoolhof. Je kan er zondag terecht tussen 10 en 17u. Toegang: gratis. De maïsdoolhof in de tekening van een koe is een initiatief ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan van de Landelijke Gilde...

Auto uit bocht, chauffeur ongedeerd

Aan Rauwelkoven in Geel is zaterdagnamiddag rond 17.30u een auto uit een scherpe bocht gevlogen. De auto vernielde een brievenbus en vernielde de voortuin van een woning. De chauffeur raakte niet gewond. Op dezelfde plaats gebeurden in het verleden al verschillende gelijkaardige ongevallen.

Sint-Dimpnakerk krijgt verlichting

Arbeiders hangen aan de Sint-Dimpnakerk in Geel verlichting. Die moet eind augustus de kerk 's avonds belichten. Er wordt 150.000 euro geïnvesteerd. De ramen en ornamenten van de kerk worden verlicht. Er worden op de grond rond de kerk stralers geplaatst.

Coronabesmettingen in wzc De Berk alarmerend

Het is alle hens aan dek in het wzc De Berk in Meerhout. Alle bewoners van leefgroep De Parel testten er positief. Het voorbije weekend waren er enkele overlijdens. Het personeel van de afdeling is ook getest en moet voorlopig in quarantaine blijven. Woensdag wordt de rest van het personeel getest. De bejaarden van de afdeling De...

Decor Finesse verhuist en heeft automatisch magazijn

Interieurbouwer Decor Finesse huist sinds kort in een nieuw gebouw aan de Herentalseweg in Geel. Decor Finesse heeft er nu een eigen showroom en een automatisch magazijn. Decor Finesse is de specialist in het ontwikkelen en bouwen van interieurs voor horecazaken, kantoorruimtes en winkels. Het bedrijf startte 28 jaar geleden in een gebouw aan de Industrielaan in...

VOLG ONS

2,032FansLike
104VolgersVolg
42VolgersVolg
4AbonneesAbonneer
- Advertentie -
Wolfstee, provence in de Kempen

RECENT NIEUWS