2.6 C
Herentals
zaterdag 17 november 2018
Home Gemeente Berlaar

Berlaar

Nieuws uit Berlaar, Berlaar-Heikant, Gestel, Melkouwen

Opgepast voor dieven aan kerkhof Berlaar

De politie van de zone Nijlen-Berlaar waarschuwt voor dieven aan het kerkhof van Berlaar. Woensdag sloeg een dief een raampje van een wagen in en stal er een handtas. De politie vraagt waardevolle spullen niet in de wagen in het zicht te leggen.

Priester Eric Thielemans overleden na tv-mis in Berlaar-Heikant

In Berlaar is priester Eric Thielemans (68) overleden. De man werd zondag na de tv-mis in de Sint-Rumolduskerk op Berlaar-Heikant onwel en werd nog naar het ziekenhuis gebracht. Daar overleed hij in de loop van de dag. De doodsoorzaak is nog niet gekend.

CD&V grootste in Berlaar maar verschillende coalities mogelijk

CD&V is de grootste partij in Berlaar. Bij de vorige verkiezingen trok het nog in kartel met N-VA naar de kiezer. CD&V behaalt nu 8 zetels, N-VA: 5, Kartel BHG: 4. Walter Horemans kan voor een 3e keer burgemeester worden.

Bestuurster zwaargewond na duik met auto in gracht

Maandagmorgen raakte in de Heibergstraat, de baan tussen Berlaar-Heikant en Itegem, een auto van de baan. Het ongeval gebeurde rond 7.15u. De brandweer moest de bestuurster uit de wagen bevrijden. Ze werd gewond naar het ziekenhuis gebracht.

Staking postbodes in Nijlen en Berlaar

De postbodes in Nijlen en Berlaar staken vrijdag. De krantenbedeling verliep normaal maar er worden vrijdag geen brieven bedeeld. De postbodes klagen over hun onderbezetting. Normaal is het voor hen al druk, in deze verkiezingsperiode is het nog drukker. Vakbonden en locale directie zitten vrijdag nog samen om het probleem aan te pakken.

Politie pakt snelheidsduivel in Berlaar

De politie heeft een 24-jarige chauffeur uit Berlaar opgepakt. Die was tegen hoge snelheid door het centrum van Berlaar geracet. Hij had op de parking van de Lidl 4 wagens beschadigd. Een getuige kon het voorval filmen en bezorgde de beelden aan de politie.

Brand vernielt opslagplaats in centrum Berlaar

Een zware brand heeft woensdagnamiddag een opslagplaats naast het bankkantoor van Argenta in de Legrellestraat in Berlaar vernield. De brand gaat gepaard met hevige rookontwikkeling. In het centrum van Berlaar hangt een dikke rook. Een twintigtal buurtbewoners zijn geëvacueerd. Er zijn geen gewonden. Het verkeer uit de richting Lier/Koningshooikt wordt omgeleid. De brand is moeilijk te bestrijden. Het gebouw...

Buur sleept met tractor brandende personenwagen weg

Zaterdag raakte in de Bosstraat in Berlaar een personenwagen in brand. De personenwagen stond vlakbij een woning. De buur slaagde er in met zijn tractor de brandende wagen van de woning weg te trekken. Het voertuig brandde uit maar de woning werd niet beschadigd.

Opnieuw doorgaand verkeer tussen Kessel en Berlaar

Na de laatste werkzaamheden ter hoogte van het kruispunt Kesselsesteenweg-Legrellestraat in Berlaar is de weg vrijdag tussen Kessel en Berlaar opnieuw opengesteld voor het verkeer.

Burgemeester Walter Horemans wil zichzelf opvolgen

Huidig burgemeester Walter Horemans (CD&V) wil in Berlaar zichzelf opvolgen. Hij trekt bij de gemeenteraadsverkiezingen de lijst van CD&V in Berlaar. Guy Staes is lijstduwer.

VOLG ONS

1,554FansLike
104VolgersVolg
26VolgersVolg
3AbonneesAbonneer

RECENT NIEUWS