18.9 C
Herentals
donderdag 18 juli 2019

Veel nieuwelingen in stadsderby SKS Herentals-VC Herentals

Woensdag staat de stadsderby SKS Herentals-VC Herentals op het programma. In deze voor beide ploegen eerste oefenmatch kunnen de Herentalse voetbalfans langs beide kanten kennismaken met heel wat nieuwelingen.  Bij VC Herentals begroet trainer Frank Braeckmans de nieuwelingen Jelle Adriaensen Cédric Brosens, Jens  Dillen, Nurullah Koçak, Senne Lasters, Pieter Michiels, Nico Van der Linden en Bram Weyten....

KSK Heist woensdagavond tegen KVC Westerlo

KSK Heist en KVC Westerlo spelen woensdagavond een interessante oefenmatch. KSK Heist werkt sinds dit seizoen nauwer samen met KVC Westerlo. Van KVC Westerlo konden Yannick Verbist, Cédric Mateo en Osah Bernardinho overgenomen/gehuurd worden. De oefenmatch start om 19.30u.

Lierse Kempenzonen versterkt zich met Osei-Berkoe

Lierse Kempenzonen heeft zich versterkt met de 21-jarige Terry Osei-Berkoe. De flankspeler komt over van de beloften van Club Brugge. Hij tekende bij de club een contract voor één seizoen met optie. Woensdag traint hij een eerste keer mee.

KVC Westerlo versterkt zich met rechtsachter Christoffer Remmer

KVC Westerlo heeft zich versterkt met de 26-jarige rechterflankverdediger Christoffer Remmer. De Deen tekende een contract voor drie seizoenen. Hij komt over van de Noorse eersteklasser FK Molde. Woensdag oefent KVC Westerlo tegen SK Heist. Aanvang: 19.30u. foto: Christoffer Remmer - foto KVC Westerlo,

Manager pizzarestaurant Domino’s pakt dief gsm’s

Manager Zino van het pizzarestaurant Domino's heeft dinsdagmiddag een dief van 2 dure gsm's kunnen vatten. De kompaan van de dief, die vermoedelijk op de uitkijk stond kon ontkomen. Zino had de uitbaters van de Telenet-winkel in de Zandstraat alarm horen slaan, pakte een helm en zetten met een van zijn pizza-brommers de achtervolging op de 2...

Zdenek Stybar eerste grote naam Herentals Fietst

Eerste namen voor na-Tourcriterium Herentals In de Tour is het qua namen voor het Boretti na-Tourcriterium nog windstil. Er lopen tal van gesprekken, maar voorlopig is er nog niets concreet. Intussen zijn buiten de Tour om de eerste contracten toch al ondertekend. Daarbij één grote naam en drie heel fijne renners uit de onmiddellijke omgeving.

KFC Lille hervat dinsdagavond trainingen

Trainer Kris De Backer blaast dinsdagavond voor KFC Lille verzamelen en start de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Vrijdag 19 juli vertrekt het team op stage naar het Nederlandse Mierlo. Zondag 21 juli keert de ploeg terug. Op dinsdag 23 juli is er om 19u op het veld van Vosselaar een eerste oefenmatch.

Wout van Aert topkandidaat dj voor Herentals Fietst

De prestaties van Wout van Aert in de eerste 10 dagen van de Ronde van Frankrijk zijn iets wat ook de organisatoren van Herentals Fietst met stip in hun boekje hebben genoteerd. Als het aan hen lag werd Van Aert nu al vastgelegd voor deelname. Maar ze beseffen in Herentals dat de contracten en namen voor het...

KV Mechelen mag Europa in als BAS zegen geeft

KV Mechelen mag van de Uefa in september de poulefase van de Europa League in. Enkel het BAS kan daarvoor nog voor de nodige hinder zorgen. Het BAS moet van de Uefa nog een definitieve uitspraak in het dossier van de matchfixing doen.

Internationale Groene Vlag voor Kesselse Heide

De beheerders van het provinciaal domein Kesselse Heide in Kessel mogen de Internationale Groene Vlag uithangen. Dat is een erkenning voor het duurzaam beheer van het domein. De begrazing gebeurt er o.a. door schapen.  De Kesselse Heide is 1 van de 5 natuurgebieden in Vlaanderen die de erkenning krijgt.

VOLG ONS

1,805FansLike
104VolgersVolg
38VolgersVolg
3AbonneesAbonneer

RECENT NIEUWS