12.2 C
Herentals
maandag 19 april 2021

Al 25.000 euro ingezameld voor Hnita Jazz Club

Kaap van 25.000 euro bereikt Op 10 dagen tijd werd al meer dan 25.000 euro geschonken aan de Hnita Jazz Club Onder het motto 'Eerst de balken, dan de noten' – er moet verbouwd worden voor er weer muziek kan weerklinken – lanceerde de legendarische Hnita Jazz Club uit Heist-op-den-Berg  vorige...

Deinze-KVC Westerlo

KVC Westerlo trekt maandagavond naar Deinze. De Kemphanen kunnen de match best winnen of gelijkspelen willen ze niet nog een plaats zakken in de rangschikking van 1B.

14 personen betrapt op lockdownfeestje

De lokale politie legde zaterdagavond in Arendonk een lockdownfeestje stil. Daarop waren 14 personen aanwezig. Ze kregen allen een coronaboete.

Amstel Gold Race – een echte millimeterspurt

De Amstel Gold Race, editie 2021, zal in het geheugen staan als de wedstrijd die eindigde op millimeterspurt. Van Aert won voor Pidcok. Kijk maar!

Gelenaar riskeert celstraf voor belaging

Een 33-jarige Gelenaar riskeert 2 jaar cel voor aanhoudende belaging van een aantal inwoners uit Geel. De man stuurde maadenlang heel wat dreigberichten naar inwoners van Geel, clubleden en vrijwilligers bij ASV Geel. Ook schepen Corstjens en burgemeester Vera Celis werden belaagd. De man zit al 6 maanden in voorhechtenis.

Jaagpad naast ’t Saske wordt verniewd

Een aannemer start op maandag 19 april met de heraanleg van het jaagpad naast 't Sakske in Herentals, langs het kanaal Herentals-Bocholt. Het gaat om het deel van aan de Noordervaart tot aan Sas 10, op de hoek van de Ringlaan en de Herenthoutseweg in Herentals. De werkzaamheden duren zeker tot het einde van deze maand.

Gemeente Olen zoekt klimaatmakers

Op woensdag 21 april kunnen inwoners van de gemeente Olen deelnemen aan het online startmoment van de Olense Klimaatmakers. Aanvang: 9.30u. Klimaatmakers zijn geëngageerde inwoners die willen meewerken aan een klimaatvriendelijke gemeente. Het gemeentebestuur, Avansa Kempen en IOK gaan samenwerken met die inwoners. Die doen voorstellen om de leefkwaliteit in de gemeente naar...

Buurtplek ’t Werft is succes

De buurtplek 't Werft achter de Chiro van Heist-Station is een succes. De officiële opening is op 5 mei. De buurtplek geeft speel- en ontspanningsmogelijkheden voor kinderen en de jeugd en heeft ook rust- en ontmoetingsmogelijkheden voor hun ouders. De plek is een echte buurtplek geworden.

Wout van Aert wint Amstel Gold Race na millimeterspurt

Wout van Aert heeft de Amstel Gold Race gewonnen. Hij won de millimeterspurt voor Tom Pidcock en Schachmann. Van Aert sluit met deze 2e klassieke zege een prima voorjaar af. Hij won eerder al Gent-Wevelgem. Voor Jumbo-Visma werd het zondag een dubbelslag. Ook Marianne Vos won de klassieker bij...

Gewestweg krijgt nieuwe fietspaden

Een aannemer start op maandag 19 april met de werken aan de aanleg van een nieuw fietspad en de vernieuwing van de waterleiding langs de Gierlebaan en Kloosterstraat in Lille en Gierle. Er wordt gewerkt over een afstand van 4 km tussen het kruispunt met de Wechelbaan in Lille en het kruispunt met de Veenzijde in Gierle. Het...

VOLG ONS

2,032FansLike
104VolgersVolg
42VolgersVolg
4AbonneesAbonneer
- Advertentie -
Wolfstee, provence in de Kempen

RECENT NIEUWS