34.3 C
Herentals
zondag 9 augustus 2020

Wout van Aert wint Milaan-Sanremo

Een beresterke Wout van Aert heeft Milaan-Sanremo gewonnen. Na 305 km won hij in de spurt van Julian Alaphilippe. Mathews won de spurt van het peloton. Wout van Aert maakte opnieuw indruk. De fans in Herentals gingen uit de bol.

Opnieuw 2 cafés gesloten door corona

De burgemeester van Nijlen heeft opnieuw 2 cafés gesloten door corona. Het gaat om het café The Sting aan de Stationsesteenweg en café Torenven aan de Emblemsesteenweg. Vorige week was er al de sluiting van café Belle Vue in Kessel en café Wanneshof in Nijlen. Met de sluiting van...

Geen extra besmettingen/positieve tests bij Plukon

Er zijn geen bijkomende besmettingen/postieve tests gevonden bij de werknemers van Plukon in Olen. De besmetting blijft beperkt tot één interimarbeider. Er werden in het bedrijf al 125 werknemers getest. Bij Plukon werken er een 200-tal werknemers.

Jan Bakelants en Wout van Aert aan zet in Milaan-Sanremo

Zaterdag wordt in Italië de wielerklassieker Milaan-Sanremo gereden. De wielerfans uit het Neteland kijken uit naar de prestaties van topfavoriet Wout van Aert en de prestatie van Jan Bakelants. Het wordt een heerlijke wielernamiddag.

Pro Heist zamelt speelgoed en schoolgerei in

Pro Heist start in Heist-op-den-Berg een inzamelactie van speelgoed en schoolgerei. Dat wordt geschonken aan kansarme gezinnen. Concreet wordt er gezocht naar nog bruikbaar speelgoed, schoolgerief met boekentassen, pennenzakken, passers, kaften, rekenmachines, bruikbare laptops. Wie iets wil wegschenken kan contact opnemen met giselevervoort@hotmail.com, gsm 0494-94 71 46.

Herentals Fietst Feest: Virtueel & Anders: topeditie

De actie Herentals Fietst Feest: Virtueel & Anders is meteen uitgegroeid tot een topeditie. Er waren 482 actieve deelnemers en die legden beduidend meer kilometers af dan de 10.000 km die de organisatoren hadden vooropgesteld. De 482 deelnemers fietsten 37.518 km, liepen 5221 km en wandelden er nog eens 2.562 km.

Don Dieltjens (68) overleden

In Herenthout is Don Dieltjens overleden. Hij was al langere tijd ziek. Don Dieltjens was een monument in de Kempen en tot ver daarbuiten. Hij was jarenlang mee de bezieler en dynamisch voorzitter van de Koninklijke Fotoclub Toreke in Herenthout. foto: Don Dieltjens

Man die agentes aanviel blijft maand langer in cel

De man die vorige week in Berlaar 2 agentes aanvielen die een controle deden op het terras van café Doortje in de Stationstraat in Berlaar, blijft nog een maand langer in de cel. De 2 agentes raakten daarbij gewond. De man verscheen voor de raadkamer en daar werd zijn aanhouding met een maand verlengd.

Vic Keersmaekers erevoorzitter ASV Geel

Vic Keersmaekers keert terug bij ASV Geel. Keersmaekers wordt erevoorzitter van de club. Daarmee ondersteunt hij het project van de nieuwe voorzitter Benny Hoebregs.

Vrouw uit Tielen riskeert celstraf voor slaan agenten

Een 31-jarige vrouw uit Tielen kent op 12 september haar straf voor het slaan van agenten. De agenten deden op 20 mei een controle op een illegaal coronafeestje. Het feestje vond plaats in het appartement van de vrouw. Ze gedroeg zich erg agressief tegen de agenten. Volgens de verdediging van de vrouw was de interventie niet correct...

VOLG ONS

2,032FansLike
104VolgersVolg
42VolgersVolg
4AbonneesAbonneer
- Advertentie -
Wolfstee, provence in de Kempen

RECENT NIEUWS