9.5 C
Herentals
vrijdag 17 januari 2020

Nutswerken Pastorijstraat Kasterlee al achter de rug

De nutswerken in de Pastorijstraat in Kasterlee, nodig bij de heraanleg van het centrum, zijn eerder klaar dan gedacht. Het verkeer kan opnieuw in 2 richtingen naar het centrum rijden.

Fred Mariën presenteert muzikale biografie in LP-vorm op zijn website

Na zijn geslaagd project 'Fred plays Floyd', waarmee hij muziek bracht van zijn helden van Pink Floyd, presenteert de Herentalse zanger-gitarist Fred Mariën nu eigen nummers op zijn website. In LP-stijl, met liedjesteksten én artwork, bundelt hij op fredplaysfred.be veertien nummers uit zijn carrière die in 1975 begon met de Kempense band QED. Deze muzikale biografie, getiteld 'Over later en toen', is...

HYC wil nieuwe ijshockeybeker

Zaterdag wordt op het ijs van het Ice Skating Center in Mechelen de bekerfinale in het ijshockey gespeeld. Net als vorig jaar gaat de finale tussen HYC en Bulldogs Luik. Vorig jaar won HYC Herentals op eigen ijs de finale met 1-0. De roodwitten hopen zaterdagavond opnieuw met de beker te kunnen zwaaien.

KFC Herenthout wil leider Arendonk verrassen

Zaterdagavond ontvangt KFC Herenthout in derde provinciale C leider Arendonk Sp. De winst op het veld van VC Poederlee heeft de roodgroenen deugd gedaan. Het vertrouwen is opnieuw gegroeid. Puntenwinst teen Arendonk niet uitgesloten? KFC Herenthout-Arendonk Sport, zaterdagavond 19.30u.

Bierhandel Willems investeert in herbruikbare bekers

Bierhandel Willems in Grobbendonk investeert in 10.000 herbruikbare drankbekers: 5.000 herbruikbare bierbekers, 5.000 herbruikbare bekers voor frisdranken. Daarmee spelen ze bij Willems in op de nood van organisatoren van fuiven en festivals om herbruikbare bekers te gebruiken. Wie bij Bierhandel Willems zijn bier- en of frisdrank koopt krijgt de bekers gratis aangeleverd. Voor het wassen van de...

Noorderwijkse apotheker Bart Hellings overleden

De Herentalse deelgemeente Noorderwijk is in rouw. Vorige week overleed op 10 januari in Keulen hun apotheker Bart Hellings (51). Bart Hellings overleed aan de gevolgen van een agressieve ziekte. Hij laat een vrouw en drie kinderen na. De begrafenisplechtigheid van Bart Hellings is zaterdag om 11u in de Sint-Bavokerk in Noorderwijk.

Dieven stelen 40 reclameborden bij KFC Gierle

Dieven hebben bij derde provincialer KFC Gierle 40 reclameborden gestolen. De aluminiumborden zijn circa 6.000 euro waard. De club moet dringend nieuwe borden hangen omdat aan elke bord sponsorverplichtingen hangen. Wie iets verdachts heeft gezien, de terreinen liggen nogal afgelegen, mag altijd contact  opnemen met iemand van de club.

KVV Vosselaar zet stapt terug naar eerste provinciale

KVV Vosselaar, momenteel actief in 2e amateurklasse, zet volgend seizoen een stap terug naar eerste provinciale. Vosselaar draait nochtans mee bovenaan in 2e amateurklasse. De club bezit niet de juiste accommodatie en niet de nodige financiële middelen voor promotie. Daarom wordt er geen licentie aangevraagd voor een extra seizoen in de nationale afdelingen van het voetbal. De...

Dieven stelen brandkast, juwelen en geld

Dieven hebben op drie plaatsen in Lille ingebroken: 2 woningen en 1 bedrijf. In een woning aan de Boskapelstraat geraakten ze binnen via een slaapkamerraam. Ze stalen er geld en juwelen. In een woning aan de Pieter Verlindenstraat geraakten ze binnen via een keukenraam. Ook daar stalen ze geld en juwelen. Uit het bedrijf Delidis aan Brulens roofden ze...

Spoorwegovergang Kesselsesteenweg weekend dicht

De spoorwegovergang aan de Kesselsesteenweg in Lier is gans het weekend voor het verkeer afgesloten. Infrabel werkt er aan de sporen. De bussen van de Lijn rijden tot in Kessel-Dorp en via de Kleine Puttingbaan en de Marnixdreef naar Lier. De auto's moeten omrijden via Berlaar of Emblem. Voetgangers kunnen nog door, fietsers moeten afstappen.

VOLG ONS

1,843FansLike
104VolgersVolg
42VolgersVolg
4AbonneesAbonneer
- Advertentie -
Wolfstee, provence in de Kempen

RECENT NIEUWS