0.9 C
Herentals
donderdag 21 november 2019

Vader en zoon Vaneynde nieuwe molenaars Beddermolen

Karel en Jonas Vaneynde zijn de nieuwe molenaars van de Beddermolen van Tongerlo. Ze volgden met succes de molenaarscursus. Er is een heel groepje vrijwilligers die de Beddermolen nu kan laten malen. De Beddermolen in Tongerlo kan je elke eerste en derde zondag van de maand aan het werk zien, telkens tussen 13 en 17u.

Zaakvoerder Geelse rijschool riskeert celstraf

De Nederlander Melvin d.H. riskeert een celstraf omdat hij zonder vergunning rijschool Proficiat in Geel uitbaatte. Hij lichtte circa 66 gedupeerden op. Bij een aantal vrouwen werd hij handtastelijk. Het vonnis valt op 18 december.

Heultje krijgt veilige fietspaden

Het gemeentebestuur van Westerlo gaat de volgende jaren investeren in veilige fietspaden. Het meerjarenplan voor de periode 2020-2025 voorziet ook in de bouw van een nieuw jeugdontmoetingscentrum. Voor nieuwe fietspaden, veilige fietsverbindingen, fietsoversteekplaatsen en nieuw wegdek in de Gevaartlaan en Heultjedorp wordt 1.5 miljoen euro uitgetrokken.  Verder komen er nog nieuwe fiets- en...

Lierseweg enkele dagen dicht nabij centrum Herentals

Een aannemer voert vanaf maandag 25 november vanaf 8 uur rioleringswerkzaamheden uit tussen de Sint-Jansstraat en de Bergenstraat. De werken duren enkele dagen en moeten bij normale weersomstandigheden woensdagavond achter de rug zijn. Het verkeer vanuit het centrum volgt een omleiding via Molenvest, Gildelaan en Herenthoutseweg. Het verkeer dat vanuit Grobbendonk komt wordt...

Drugshandel kost man uit Laakdal 15 maanden cel

Een 58-jarige man uit Laakdal is veroordeeld tot een celstraf van 15 maanden. Hij werd beschuldigd van drugshandel. Bij een huiszoeking in zijn woning vond de politie 634 gram speed, 63 gram cocaïne en 30 gram cannabis. De man kreeg ook een geldboete van 4.000 euro.

Oud zwembad Tongerlo maakt plaats voor speelterrein

Het oud zwembad in Tongerlo wordt afgebroken. De zwemmers uit Westerlo kunnen sinds kort in het nieuwe zwembad De Beeltjens gaan zwemmen. Op het terrein van het afgebroken zwembad in de Meulemanslaan in Tongerlo komt een speelterrein.

Doelman Özer van KVC Westerlo out tot aan winterstop

Doelman Berke Özer van KVC Westerlo liep in de wedstrijd op Roeselare een meniscusletstel op. Hij werd ondertussen al in zijn thuisland Turkije geopereerd in Istanboel. De doelman is tot aan de winterstop out.

Jumbo Supermarkt geopend in Rijkevorsel

JUMBO SUPERMARKT IN RIJKEVORSEL FEESTELIJK GEOPEND, massale opkomst voor Jumbo Rijkevorsel Rijkevorsel kleurt vandaag uitbundig geel vanwege de feestelijke opening van de eerste Jumbo supermarkt. Inwoners uit Rijkevorsel en wijde omgeving kwamen in grote getale langs om de Nederlandse winkelformule te ontdekken en te ervaren. De Vlamingen...

Gemeenten Neteland gaan samenwerking uitbreiden

De vijf gemeenten van het Neteland gaan hun samenwerking nog uitbreiden. Er gaat intensiever samengewerkt worden op het vlak van sport, cultuur, vrije tijd, erfgoed, OCMW, veiligheid, aanwervingen, ... Ook noodplanning zal gezamenlijk gebeuren. Nu al werken de gemeenten samen in de politiezone Neteland en op het vlak van bibliotheken.

Kastelse tennisclub opent nieuwe tennishal

De Kastelse tennisclub opent zaterdag in de Kattenhagenstraat in Lichtaart haar nieuwe tennishal. In de nieuwe hal is er plaats voor 4 verlichte velden. Kastelse TC beschikt nu over in totaal 11 tennisterreinen. Alle info vind je op www.kastelsetc.be.

VOLG ONS

1,843FansLike
104VolgersVolg
42VolgersVolg
4AbonneesAbonneer
- Advertentie -
Wolfstee, provence in de Kempen

RECENT NIEUWS