10.2 C
Herentals
woensdag 20 januari 2021

Ziekenhuispersoneel boos op Pfeizer

Het ziekenhuispersoneel is boos op geneesmiddelenproducent Pfeizer. Ondanks eerdere beloftes om toch meer vaccins te leveren, zullen er de volgende 2 weken minder vaccins aan de ziekenhuizen kunnen geleverd worden. De vaccinaties voor ziekenhuispersoneel kunnen zo niet van start gaan. De bewoners van de woonzorgcentra krijgen voorrang.

Zorgvuldig vaccinaties leveren extra dosissen op

De vaccinaties in de Geelse woonzorgcentra zijn vorige week erg succesvol verlopen. Door het zorgvuldig toedienen konden 6 i.p.v. 5 vaccins uit een flesje gehaald worden. Daardoor kon al een deel van het zorgpersoneel gevaccineerd worden. In Geel zijn er 5 woonzorgcentra: Laarsveld, Onze-Lieve-Vrouw, Zusterhof, Wedbos en Klein Veldeken.

16-jarige jongen uit Herentals kon nog niet ondervraagd worden

De 16-jarige jongen uit Herentals die zondag zwaargewond werd bij het ongeval in Leefdaal waarbij zijn vriend om het leven kwam, kon nog niet door de politie ondervraagd worden. De andere vriend, een 17-jarige uit Leefdaal is terug thuis. Hij herinnert zich niks van het ongeval. De drie hadden de sleutels van de ouders van die jongen...

Ontsnapte gevangene snel gevat

In Turnhout was er dinsdagnamiddag een massale zoektocht naar een ontsnapte gevangene. De man stond internationaal geseind, werd maandag opgepakt en werd dinsdagnamiddag naar de gevangenis in Turnhout gebracht. Daar kon hij rond 15u ontsnappen. Ver droeg zijn ontsnapping niet. Bij de speurtocht werd een politiehelicopter ingezet.

Verdacht of natuurlijk overlijden in geparkeerde auto

Brandweer en politie werden maandagnacht opgeroepen voor een dood lichaam in een geparkeerde auto in de Nonnenstraat in Herentals. Brandweer en politie kwamen ter plaatse. De Nonnenstraat ligt in het centrum van Herentals. Over de wagen werd een rode slachtoffertent geplaatst. Omdat er geen uitsluitsel was over de doodsoorzaak werd ook het parket...

Medisch personeel en vrijwilligers gezocht voor vaccinatie

Bij de organisatie van de vaccinatie in een hal van het 29 Bn Log in Grobbendonk en sporthal Tielenhei in Tielen zijn er heel wat medici en vrijwilligers nodig. Het medisch personeel zet de spuitjes met het vaccin, de vrijwilligers zijn nodig voor het begeleiden van de personen die gevaccineerd moeten worden. Je kan jezelf aanmelden bij...

Gezinsdrama: man schiet vrouw en zichzelf neer

Op de Kartuizervest in Lier is maandagavond rond 17.30u een gezinsdrama gebeurd. Een 69-jarige man schoot er vermoedelijk eerst zijn 64-jarige vrouw dood en probeerde dan zelfmoord te plegen. Hij werd in kritieke toestand naar het Heilig Hartziekenhuis gevoerd. De Kartuizervest is voor een tijdje afgesloten. Het parket stapt ter plaatse af.

Olenaar die vader al zes keer naar de keel vloog riskeert straf

Een 33-jarige Olenaar die zijn vader al een aantal keren naar de keel vloog en probeerde te wurgen riskeert een celstraf. Hij ging een aantal keren flink over zijn toeren door coronastress. Vader en zoon zitten sinds de coronacrisis bijna op elkaars lip. Dat geeft spanningen. Het vonnis valt op 9 februari.

Brand vernielt studio

Een felle brand heeft zaterdag een studio vernield op de eerste verdieping van een gebouw in de Veldenbergstraat in Merksplas. De rest van het gebouw bleef gespaard. Niemand raakte gewond.

Drie personen naar ziekenhuis na woningbrand

Bij een woningbrand in een woning aan de Volderstraat in Mol zijn zaterdagnamiddag 3 personen gewond geraakt. Ze hadden teveel rook ingeademend. Ze werden voor verzorging en ter controle naar het ziekenhuis gebracht. De brand in de woning ontstond nadat er een blok hout uit de open haard gevallen was. De twee buren...

VOLG ONS

2,032FansLike
104VolgersVolg
42VolgersVolg
4AbonneesAbonneer
- Advertentie -
Wolfstee, provence in de Kempen

RECENT NIEUWS