18.9 C
Herentals
maandag 23 september 2019

Keukenbrand richt heel veel schade aan in villa

In de Hofstraat in Mol heeft een keukenbrand maandagochtend rond 7.15u voor heel wat schade gezorgd achteraan in een villa. Het gezin kon nog gewaarschuwd worden en kon tijdig de woning verlaten. De rook en waterschade in de villa is te groot en het gezin moet voorlopig elders onderdak krijgen.

Man onwel in auto rijdt tegen woning

Zaterdagmiddag is rond 11.30u een bestuurder onwel geworden achter het stuur van zijn wagen. Zijn echtgenote probeerde het stuur nog over te nemen maar de auto reed tegen de gevel van een woning. Hij vernielde ook een scheidingsmuurtje. Het ongeval gebeurde op de Herenthoutseweg ter hoogte van het kruispunt met de Eikenlaan in Herentals. De bestuurder werd...

Motorrijder gewond tegen duiker gracht

Op de Turnhoutsebaan in Gierle miste zondagmiddag een motorrijder een bocht. Hij kwam tegen een duiker in de gracht terecht. De motorrijder werd gewond naar het AZ Turnhout gebracht.

Brand in tuinhuis woning Betteleer

Zondagochtend heeft het gebrand in een tuinhuis van een woning aan Betteleer in Noorderwijk. Betteleer is een zijstraat van de Voortkapelseweg. De brandweer kon voorkomen dat het tuinhuis volledig vernield werd. Niemand raakte gewond.

2 minderjarigen overvallen jeugdfuif in Berlaar

Twee minderjarigen die zondagochtend rond 2.45u een fuif overvielen in Berlaar, zijn opgepakt. Ook 3 meerderjarigen die meewerkten zijn opgepakt. De twee minderjarigen, een 16-jarige uit Kasterlee en een 17-jarige uit Herentals stormden rond 2.45u zaal Forum in de Dorpstraat in Berlaar binnen. Ze hadden elk een mes bij. Ze eisten het geld...

Brand vernielt achterbouw Café 13

Zaterdagavond heeft een brand de achterbouw van Café 13 op de Markt in Kasterlee vernield. De brandweer kon het eigenlijke café vrijwaren. Wel liep het café heel wat rook- en waterschade op. Niemand raakte gewond. Café 13 werd nog maar recent geopend. Het is ondergebracht in de voormalige toeristische dienst van Kasterlee.

Drie gewonden bij ongeval op E313

Zaterdagavond zijn bij een ongeval op de E313 richting Antwerpen, tussen Geel-West en Olen 3 gewonden gevallen. 2 auto's botsten, 1 van de voertuigen ging over de kop en kwam tegen de vangrail terecht. In een van de auto's zat een Duits koppel. De gewonden werden naar het AZ Herentals gevoerd.

Stalen constructie valt op arbeiders, 1 kritiek

Bij De Pelsmaeker Industriebouw aan Hoogbuul in Olen zijn vrijdagmiddag bij een zwaar arbeidsongeval 2 arbeiders zwaargewond. Eén arbeider werd in kritieke toestand naar het UZA gevoerd. De 2 arbeiders waren laswerken aan het uitvoeren aan een zware constructie toen die omkantelde. De arbeiders werden onder de stelling begraven. Arbeiders van het bedrijf...

Vier lichtgewonden bij ongeval Geelseweg

Vrijdagmorgen vielen er 4 gewonden bij een ongeval op de Geelseweg in Herentals. Vermoedelijk was er een auto door het rode licht gereden. Daardoor gingen er 2 andere wagens in de remmen, maar ze konden toch een botsing niet meer vermijden. De slachtoffers zijn afkomstig uit Vorselaar, Westerlo en Ranst.

Banden vrachtwagen geblust

De brandweer moest donderdagavond uitrukken naar de Herentalsesteenweg in Grobbendonk om de banden van een vrachtwagen af te koelen. Door een defect aan de remmen van een vrachtwagen waren de banden beginnen te smeulen. De brandweer kon erger voorkomen.

VOLG ONS

1,843FansLike
104VolgersVolg
42VolgersVolg
3AbonneesAbonneer
- Advertentie -
Wolfstee, provence in de Kempen

RECENT NIEUWS