0.9 C
Herentals
donderdag 21 november 2019

20 maanden voorwaardelijk voor jonge vrouw bij steekpartij

Een 20-jarige vrouw uit Oud-Turnhout is veroordeeld tot 20 maanden cel voorwaardelijk. Enkel haar periode in voorhechtenis telt als effectieve celstraf. De jonge vrouw was samen met haar vriendin op 18 februari betrokken bij een steekpartij aan het station in Mol. Ze vochten er met een rivaliserende bende. De vrouw haalde uit met een mes en verwondde...

Lierseweg enkele dagen dicht nabij centrum Herentals

Een aannemer voert vanaf maandag 25 november vanaf 8 uur rioleringswerkzaamheden uit tussen de Sint-Jansstraat en de Bergenstraat. De werken duren enkele dagen en moeten bij normale weersomstandigheden woensdagavond achter de rug zijn. Het verkeer vanuit het centrum volgt een omleiding via Molenvest, Gildelaan en Herenthoutseweg. Het verkeer dat vanuit Grobbendonk komt wordt...

Drugshandel kost man uit Laakdal 15 maanden cel

Een 58-jarige man uit Laakdal is veroordeeld tot een celstraf van 15 maanden. Hij werd beschuldigd van drugshandel. Bij een huiszoeking in zijn woning vond de politie 634 gram speed, 63 gram cocaïne en 30 gram cannabis. De man kreeg ook een geldboete van 4.000 euro.

Infrabel sluit overweg Nieuwendijk Bouwel voor auto’s

Infrabel sluit vanaf maandag 18 november de overweg aan Nieuwendijk in Bouwel voor alle autoverkeer. Fietsers, bromfietsers en voetgangers mogen nog wel door. Het sluikverkeer wordt met het afsluiten van de overweg uit de buurt geweerd.

Voorwaardelijke celstraf voor brandstichting en vandalisme

Een 29-jarige man uit Geel is veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van een jaar voor brandstichting en vandalisme. De man stichtte in september 2018 brand aan een brievenbus en een gordijn van een kampeerauto. De kampeerauto ging hij daarna te lijf met een hamer. Hij vernielde de voorruit, een zijruit, een bovenraam, zijspiegel...

Geelse geweldenaar riskeert internering voor aanval met hamer

Een 29-jarige Gelenaar riskeert internering voor een aanval met een hamer op de nieuwe vriend van zijn ex-vriendin. De feiten speelden zich af op 9 juli in een woning aan de Servaes Daemsstraat in Noorderwijk. Het vonnis valt op 27 september.

Dief steelt slijpmachine

Op de Provinciebaan in Herselt brak in de nacht van dinsdag op woensdag een dief in een bestelwagen in. Hij verbrijzelde een ruit en stal een slijpmachine.

Oud gemeentelijk zwembad sluit na 6 januari

Het oude gemeentelijk zwembad in de Lostraat in Heist-op-den-Berg sluit op 6 januari. Daarna is het wachten op de opening van het nieuwe zwembd De Lo. foto: archief

Dieven stelen voor 10.000 euro aan werkmateriaal

Dieven zijn een schuur achter een woning aan Wilders in Geel binnengeraakt. Ze stalen voor 10.000 euro aan werkmateriaal.

Dieven stelen 150 euro en visgerief

In Westerlo braken dieven binnen in een woning aan Trienenkant. Ze doorzochten de woning en stalen circa 150 euro. Uit een garage van een woning aan de Merodedreef in Westerlo stalen dieven visgerief.

VOLG ONS

1,843FansLike
104VolgersVolg
42VolgersVolg
4AbonneesAbonneer
- Advertentie -
Wolfstee, provence in de Kempen

RECENT NIEUWS