18.9 C
Herentals
maandag 23 september 2019

‘Hiep Hiep Hoera voor The Boss’

Bruce Springsteen wordt maandag 23 september 70 jaar oud. Dat wordt op nationale en regionale radiostations overal ter wereld extra in de verf gezet. In het Neteland o.a. bij Omroep Neteland. We zingen allen in koor 'Hiep Hiep Hoera voor The Boss'.

Belgische F16 neergestort

Donderdagmiddag is in Bretagene in Frankrijk een Belgische F16 neergestort. De 2 inzittenden konden zich redden met hun schietstoel. Eén van hen belandde daarmee in de hoogspanningskabels. Hij kon door de brandweer uit zijn netelige positie bevrijd worden. Het gaat om een opleidingstoestel dat in Florennes was opgestegen en in Lann-Bihoué in Bretagne moest landen. Boven Pluvigner...

Drie Belgen omgekomen in Italië

Het voorbije weekend zijn in Italië al 3 Belgen verongelukt. In Piëmont zijn 2 wandelaars uitgegleden en in een ravijn gevallen. Het gaat om twee 76-jarigen. In het zuiden van Italië werd een groepje wielertoeristen aangereden. Een 57-jarige Belg die achteraan het groepje reed kwam daarbij om het leven.

Twee kinderen omgekomen in zware brand

Twee kinderen zijn zaterdagnacht omgekomen bij een woningbrand in Strijbeek. Dat is een dorpje net over de Nederlandse grens tussen Turnhout en Breda. De 2 kinderen lagen te slapen toen de brand uitbrak. De vrouw, grootmoeder van één van de kinderen raakte gewond. Ook de vader van één van de kinderen die in een van de bijgebouwen...

Songfestival volgend jaar in Rotterdam

Het Eurovisie Songfestival wordt volgend jaar georganiseerd in Rotterdam. Dat werd vrijdagmiddag bekend gemaakt. Rotterdam haalde het van Maastricht. Duncan Laurence zorgde er dit jaar voor dat het songfestival volgend jaar naar Nederland komt. De finale wordt op zaterdag 16 mei georganiseerd.

Showbizz: Rob de Nijs onwel en valt van podium

Bij zijn optreden van dinsdagavond in Naaldwijk is zanger Rob de Nijs (76) onwel geworden. Hij zwijmelde en viel achteraan van het podium. Een dokter in de zaal diende hem de eerste zorgen toe. Rob de Nijs werd onwel tijdens het nummer Banger Hart. Woensdag liet de zanger weten dat alles terug goed ging.

Ewan wint in Parijs, Bernal wint de Tour

De traditionele spurt in Parijs is gewonnen door Ewan voor Dylan Groenewegen. Voor Ewan is het de 3e ritoverwinning in de Tour. Bernal wint de Ronde van Frankrijk.

Zaterdagrit Tour de France door noodweer ingekort

De 3e Alpenrit van zaterdag 27 juli is door het noodweer ingekort tot een 'nieuwelingenkoers' van 59 km. De beklimming van 33,4 km van de Val Thorens moet de definitieve beslissing in het klassement van de Tour brengen. Na de geneutraliseerde rit van vrijdag (ook al door het noodweer) is Bernal de nieuwe...

19e Tourrit stilgelegd door winters noodweer

De 19e rit in de Ronde van Frankrijk is vrijdag stilgelegd door winters noodweer. Dat gebeurde na de beklimming van de Col de l'Iseran. Bernal had toen al geletruidrager Alaphilippe uit de gele trui gereden. Door de weersomstandigheden vond de Tourjury het wijselijk om de rit te annuleren.

Dieven zetten domper op feestvreugde Lotto-Soudal

Dieven hebben de voorbije nacht ingebroken in de hotelkamers van de ploeg Lotto-Soudal in de Ronde van Frankrijk. Uit de kamer waar het materiaal voor de video-analyses stond opgesteld verdween er heel wat materiaal. De waarde van de buit wordt geraamd op circa 45.000 euro. De diefstal tempert de euforie na de spurtoverwinning van Caleb Ewan (Lotto-Soudal)...

VOLG ONS

1,843FansLike
104VolgersVolg
42VolgersVolg
3AbonneesAbonneer
- Advertentie -
Wolfstee, provence in de Kempen

RECENT NIEUWS