15.3 C
Herentals
maandag 16 september 2019

Drie everzwijnen dood door goederentrein

In Genk zijn er donderdagmorgen drie everzwijnen gegrepen door een goederentrein. Twee everzwijnen waren op slag dood. Een derde everzwijn leefde nog. De verantwoordelijken van het dierenopvangcentrum in Limburg lieten het dier toch inslapen.

Kim Clijsters kondigt comeback aan

Kim Clijsters zorgt donderdag voor een ongelooflijk tennisbericht. Ze kondigt haar comeback in het tennis aan. Clijsters is 36 jaar. Ze wil volgend jaar opnieuw kampioenschappen spelen.

Thomas More vernieuwt expertise effectief leren

Tim Surma en Paul A. Kirschner zetten hun schouders onder ExCEL, het nieuwe expertisecentrum voor effectief leren van Thomas More Onderwijsonderzoekers Tim Surma en Paul A. Kirschner werken voortaan voor de Thomas More-hogeschool. Tim Surma coördineert ExCEL, het nieuwe expertisecentrum voor effectief leren van Thomas More en zet samen met gastprofessor...

Weer chaos in Antwerpse koers: schapen op parcours

Opnieuw chaos in een Antwerpse koers. De renners kregen in de Antwerp Port Epic af te rekenen met 2 loslopende schapen op het parcours. Een aantal renners werden door de wind van een laagvliegende helicopter in de gracht gewaaid. De wedstrijd werd gewonnen door Aimée De Gendt.

België blijft ongeslagen na 0-4 bij San Marino

De Rode Duivels hebben hun match in en tegen San Marino gewonnen met 0-4. Batshuayi scoorde net voor de rust op penalty de 0-1. Na de rust dikten Mertens, Chadli en nog eens Batshuayi aan tot 0-4. Maandag spelen de Rode Duivels in en tegen Schotland. Nederland klopte Duitsland in Hamburg met 2-4....

Limburgse Beleefweek start vrijdag

Be­leef­week Lim­burg 2019 van start Beleef activiteiten in ons landschap van 6 t/m 15 september Vandaag starten de eerste activiteiten tijdens de derde editie van de Beleefweek Limburg. Dit jaar met als thema ‘Grenzeloos genieten in relatie tot het landschap’. Een week met tientallen voorstellingen, rondleidingen, workshops en andere activiteiten. Op...

Al zeker 3 zwaargewonden bij ontploffing woningen

Dinsdagmiddag zijn in de Palmanshoevestraat in Wilrijk drie woningen vernield door een ontploffing. De hulpdiensten zijn massaal ter plaatse. Ze konden al 2 zwaargewonden van onder het puin halen. De Antwerpse politie vraagt via sociale media om de plaats van de ramp te vermijden. De oorzaak van de ontploffing is nog niet gekend. Andere woningen raakten beschadigd....

Jongeman valt ambulanciers aan

In de nacht van zaterdag op zondag is in Avelgem een ploeg ambulanciers aangevallen door een dolgedraaide jongeman. De ambulanciers hadden een man op de brancard gelegd toen ze werden aangevallen. De politie kon de jongeman oppakken.

RC Genk mag tegen Napoli, Liverpool en Salzburg

RC Genk krijgt in de groepsfase van de Champions League Napoli (Dries Mertens), Liverpool (Origi) en Salzburg over de vloer. RC Genk speelt op dinsdag 17 september uit bij Salzburg.

Club Brugge loot PSG, Real Madrid en Galatasaray

Club Brugge kent zijn tegenstrevers in de Champions League. Het team van Philip Clement lootte Galatasaray, PSG en Real Madrid. Club Brugge start op woensdag 18 september tegen Galatasaray.

VOLG ONS

1,843FansLike
104VolgersVolg
42VolgersVolg
3AbonneesAbonneer
- Advertentie -
Wolfstee, provence in de Kempen

RECENT NIEUWS