Atea verdwijnt helemaal en maakt plaats voor magazijnen en parkeertoren

Een aannemer is volop bezig met het afbreken van de laatste gebouwen van het legendarische telecombedrijf Atea in Herentals. Ook het parkeerterrein op de hoek van de Safierstraat en de Atealaan wordt mee opgenomen in een groot project met magazijnen en een parkeertoren.

Er komen magazijnen en een parkeertoren. Er komen voor circa 45.000 m2 magazijnen. De parkeertoren heeft plaats voor 427 auto’s.

foto’s: Marcel Nelis/KempenNieuws.be

DELEN
Vorig artikelGemeente beschermt zeldzame Kievit
Volgend artikelKapping gevaarlijke bomen in buurtbos ’t Kapelleke
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.