KVC Westerlo schiet zichzelf in de voet: 1-1 tegen laatste in het klassement

KVC Westerlo schoot zich woensdagavond op het veld van Club NXT in de voet. Het speelde slechts 1-1 en omdat Seraing op het veld van RWDM won met 2-4 staat KVC Westerlo 3e in het klassement op 3 punten van Seraing. Volgend weekend staat Seraing-KVC Westerlo op het programma. KVC Westerlo moet dan winnen wil het in 1B nog meedoen voor de 2e plaats.

Engels bracht Club NXT op 1-0. Op het halfuur maakte Cicek voor KVC Westerlo de 1-1, meteen de rust- en eindstand.

DELEN
Vorig artikel‘Geen versoepelingen, wel goed plan’
Volgend artikelVrouw dringt woning buurman binnen
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.