Vlaamse Waterweg verhoogt spoorwegbrug

Woensdagavond kan je een digitale infossessie volgen over de werken aan de spoorbrug Herentals en de overweg Vossenberg in Herentals.

De Vlaamse Waterweg gaat er een nieuwe spoorwegbrug bouwen, een metalen spoorwegbrug met 2 sporen. Die komt hoger te liggen dan de huidige brug. Het spoorwegtracé langs beide kanten van de brug wordt aangepast. Ter hoogte van Ekelenberg komt er een nieuwe fiets- en voetgangerstunnel.

Alle info en inschrijven voor de digitale infosessie kan via www.vlaamsewaterweg.be/spoorbrug-herentals.

DELEN
Vorig artikelOverval op Tabak Shop
Volgend artikelBrand maakt woning onbewoonbaar
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.