Thomas More organiseert Roem! voor studenten

Thoma More hogeschool pakt donderdagavond uit met Roem! Met deze online show wil de hogeschool de studenten een hart onder de riem steken. Ze worden opgevrolijkt met show, humor, … De studenten worden met het evenement beloond en prima naar het 2e semester gestuwd.

Roem! gaat donderdag 18 februari om 20u online. Er is Discobaar A Moeder vanop de campus in Geel, een vuurwerkspektakel op de campus hogeschool in Vorselaar, kan er gesport worden met Toon Aerts en Tine De Caigny, is er humor met Erhan Demirci en een optreden van Regi.

Het evenement is voorbehouden voor studenten van de hogeschool en de medewerkers.

De optredens zijn al opgenomen en worden donderdagavond als één show gemonteerd uitgezonden. Na het evenement kan er nagepraat worden in het online Roem-café.