Asfalt in Gevaertlaan, fietspaden in Heultjedorp

Het gemeentebestuur van Westerlo investeert 1.5 miljoen euro in de Gevaertlaan en Heultjedorp. In de Gevaertlaan wordt het betonnen wegdek vervangen door asfalt. In Heultjedorp komen er fietspaden en wordt de schoolomgeving veiliger gemaakt met nieuwe fietsveilige oversteekplaatsen. Tussen de kerk en de kinderopvang komt er een variabele zone 30.

De werken moeten dit jaar nog aanbesteed worden. Voor de aannemer start, worden de buurtbewoners nog geïnformeerd.

DELEN
Vorig artikelMarktkramers krijgen compensatie
Volgend artikelSchouwbrand snel onder controle
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.