Geen voetbal in lagere amateurklassen en reeksen dit seizoen

Corona blijft invloed hebben op het amateurvoetbal en het voetbal in lagere provinciale reeksen. Maandag vergadert de crisiscel van de Belgische Voetbalbond over de competities. Omdat er overal opstoten zijn van coronavarianten zullen competities, ook de jeugdcompetities voor de rest van het seizoen geschrapt worden. Er zijn geen stijgers of dalers.

Heel wat clubs zien zelf een hervatting in deze moeilijke tijden niet zitten.

De Belgische Voetbalbond en Voetbal Vlaanderen moeten de beslissing nog bevestigen.

DELEN
Vorig artikelCorona bij de brandweer
Volgend artikelBijkomende besmettingen in GBS Hulshout
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.