Vorig jaar 1/5 minder diensencheques

In 2020 werden er liefst 1/5 minder dienstencheques gebruikt. Door de maatregelen rond corona (social distance, beschermmiddelen) was er minder vraag naar huishoudhulpen. Vooral in april bij de uitbraak van de eerste golf en in december bij de nieuwe maatregelen was er minder vraag naar huishoudhulpen en keken de gebruikers meer naar hun eigen veiligheid. Door het thuiswerk werden een aantal klussen (huishouden/koken) ook door de gebruikers zelf gedaan.

DELEN
Vorig artikelOpgepast voor gladde wegen
Volgend artikel’35 jaar Wachten op Godot’ was moeite waard
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.