Basketballers lanceren romantische ontbijtbox

Het was een heel kort seizoen voor Basketbal Academie Herentals en alle andere amateursportclubs. Om de nieuwe basketbalclub een steuntje in de rug te geven, kun je een lekkere Valentijns ontbijtbox kopen.

“We proberen natuurlijk op allerlei mogelijke manieren bezig te blijven en activiteiten te organiseren”, zegt speler-voorzitter Bram De Ceuster. “In aanloop naar de feestdagen hebben we een succesvolle wijnverkoop georganiseerd en nu hebben we een Valentijns ontbijtbox gelanceerd. We bieden dat lekkere pakket voor twee personen aan op zondag 14 februari. Deze is goed gevuld met heerlijke ovenverse pistolets, croissants, sandwiches en koffiekoeken, in samenwerking met A Tatin Herentals. Daarnaast wordt er super lekkere kaas, kipcurry en natuurham voorzien door onze partner Slagerij Brabants. Als toetje zit er een speculaasje en chocolaatje in in samenwerking met Speculaas Heyns en ’t Werk vzw. Wijnwinkel Vinterra zorgt voor de bubbels met een goede fles cava. We voorzien verder in sinaasappelsap, chocomelk, yoghurt, fruit, choco en confituur. Je merkt het: we werken vooral met lokale handelaars die kwaliteitsproducten aanbieden. Kortom: alles voor een super romantische Valentijn. Er is ook een ontbijtbox voor de kinderen. Het ontbijt wordt aan huis geleverd op 14 februari. Bestellen kan via www.basketbalacademieherentals.be We willen zeker onze sponsors nog uitdrukkelijk bedanken voor hun steun en hopen iedereen snel terug te mogen verwelkomen op onze wedstrijden en activiteiten.”

DELEN
Vorig artikelDrie leerlingen GBS Hulshout besmet met corona
Volgend artikelTom Van Dyck in Boeken en Bubbels
Bart is al zo’n 30 jaar redacteur en copywriter. U kent hem wellicht van zijn wekelijkse column in Deze Week, waarin hij op een persoonlijke en afwisselend filosofische en ludieke manier zijn licht laat schijnen over het wel en wee in de Kempen.