Postbodes staken verder, toch oplossing

De 35 postbodes die uit onvrede met de nieuwe voorgestelde rondes donderdag het werk in het postsorteercentrum van Heist-op-den-Berg hadden neergelegd, hebben dat ook vrijdagmorgen gedaan. Er kwam na gesprekken tussen de vakbonden en de directie geen oplossing uit de bus. Bewoners van Heist-op-den-Berg en Herselt krijgen daardoor vrijdag geen post in de brievenbus.

Later in de voormiddag gaf de directie toch een positief signaal. De postrondes worden herbekeken in functie van de levering van pakjes. De levering van pakjes zorgt immers voor een verhoogde werkdruk. Maandag moet de postbedeling opnieuw normaal gebeuren.

DELEN
Vorig artikelLierse Kempenzonen hervat tegen Club Brugge Nxt
Volgend artikelBrandje werf station Lier
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.