Stoetersdorp kiest coronaproof cultuurprijzen

In Herenthout werden zaterdag de cultuurprijzen toegekend. Die ging naar het komisch duo Peter Hens en Stefan Laenen voor hun eindejaarsconference. Bruno Ariëns en Nele Baplu werden 2e en 3e. Ze schreven elk een boek.

Bruno Ariêns schreef het boek: ‘Meer energie: nooit meer moet in 4 stappen’. Nele Baplu schreef een eerste roman: ‘En toen begon de zee te zingen’. De jeugdduim was voor alle Herenthoutse jeugd voor hun volgehouden inspanningen in het coronajaar 2020.

foto: archief

DELEN
Vorig artikelBrand vernielt studio
Volgend artikelNiels Leblon sportman van het jaar
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.