Uitbater taverne Unico moet 5 jaar de cel in

De uitbater van taverne Unico op de Grote Markt in Herentals die in mei vorig jaar bij een inval in het kader van een drugsdossier werd opgepakt moet 5 jaar de cel in. De man wordt beschouwd als de leider van een drugsbende. Hij moet ook een boete van 34.000 euro betalen. Acht andere bendeleden werden veroodeeld van 18 maanden tot 4 jaar cel. Eén bendelid krijgt een werkstraf van 140 u.

Op 25 mei 2020 deden speurders op een aantal adressen in Herentals, Westerlo en Herenthout enkele huiszoekingen. Zo kwam de bende in beeld.

DELEN
Vorig artikel119 nieuwe coronabesmettingen
Volgend artikelKop-staartaanrijding met 3 wagens, geen gewonden
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.