Papa Wout is Belgisch kampioen veldrijden, 12e titel voor Sanne Cant

Wout van Aert is in Meulebeke voor de vierde keer Belgisch kampioen veldrijden geworden. ‘Papa Wout’ haalde het voor Toon Aerts en Michaël Vanthourenhout. Voor Wout van Aert is het de 4e titel als Belgisch kampioen bij de profs.

Een emotionele Wout van Aert had voor aanvang van de wedstrijd nog laten uitschijnen dat hij na de geboorte van zijn zoon Georges maandag, de rest van de week een goede nachtrust had gehad. Aan de aankomst deelde hij mee dat hij toch zes nachten amper geslapen had.

Sanne Cant haalde haar 12e titel op rij.

De veldritfans in Herentals vieren feest.

DELEN
Vorig artikel120 coronagevallen, 20038 coronadoden
Volgend artikel135 nieuwe coronabesmettingen
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.