26-jarige Geelse in cel voor dealen drugs

Een 26-jarige vrouw uit Geel is het voorbije weekend door de politie van de zone Geel-Laakdal-Meerhout opgepakt voor het dealen van drugs. De vrouw werd gecontroleerd en had 99 gebruikershoeveelheden drugs op zak en een grote som geld gevonden. De vrouw bracht een nachtje door in de cel en verscheen voor de onderzoeksrechter. Die liet haar aanhouden. De vrouw zit nu in de gevangenis van Turnhout. Het onderzoek wordt verder gezet.

DELEN
Vorig artikelDietmar Ledegen rijdt voor Telenet-Baloise-Lions
Volgend artikelSpiegelfabriek OMD wordt woonerf
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.