Cannabisplantage met 1.400 planten ontdekt

Drugsplantage, cannabis

De politie heeft dinsdag aan de Paviljoenweg in Mol-Rauw een cannabisplantage ontdekt. De plantage was ondergebracht in 3 delen van een loods. In de loods werden een 53-jarige man en 51-jarige vrouw aangetroffen. De man ging nog lopen maar kon door de politie in de buurt opgepakt worden. In de loods werd ook een hoeveelheid harddrugs aangetroffen. De man en de vrouw hadden de Nederlandse nationaliteit. Ze werden aangehouden.

DELEN
Vorig artikelBrand zorgt voor veel rookschade
Volgend artikelDiscussie over Heistse zondagsmarktje
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.